Armin van Buuren aan de haal met Herman Brood

Herman BroodArmin van Buuren is de muziekzenders niet af te slaan met Love You More, het nummer van Racoon dat hij bewerkte tot een dance-versie. En dat is niet de enige artiest die de dj onder handen neemt. Want eind oktober verschijnt Saturday Night, kan NLpop als eerste melden. Op de track neemt Armin het op tegen Herman Brood, de rocklegende die op 11 juli 2001 overleed.

Armin gebruikt de vocalen van Brood en laat de melodie enigszins intact. Maar hij maakt van de rock-klassieker wel een onmiskenbare dance-track. Als dat maar goed gaat.

Want dit zal bij veel mensen wel eens gevoelig kunnen liggen. Je gaat ten slotte aan de haal met materiaal van iemand die al is overleden. Hoe tof zou Herman dit hebben gevonden? En wat maakt Armin er eigenlijk van? Een slap aftreksel van het origineel, een geniale bewerking of iets dat in de verste verten niet op Saturday Night lijkt?

Het singletje verschijnt op 30 oktober. Omstreeks die tijd zal Herman Brood weer de schappen sieren, want een week later verschijnt er een dubbel-cd met het beste van Herman Brood. Niet veel later gaat ook de biopic van Herman Brood in première, met een hoofdrol van Daniël Boissevain. Armin heeft dus een heel goed moment uitgekozen voor de single. We zijn erg benieuwd, wordt vervolgd!

Zie ook:
- Daniël Boissevain opnieuw in de huid van muzikant

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Armin van Buuren aan de haal met Herman Brood

  1. Henri

    Deze dance-Master weet vast wel wat hij doet zoals altijd :)
    Kan weer niet wachten om hem in November te zien .
    Armin and his Wild Romance Live ?? ;)

      /   Reply  / 
  2. joost

    Vandaag iets gehoord van de track bij Pauw&Witteman. Klonk goed!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>