Tiësto begint wereldtournee in België

Op 19 mei trapt Tijs Verwest zijn Elements of Life wereldtournee af in Hasselt, België. Kaartjes kosten 44 euro per stuk en gaan op zaterdag al in de voorverkoop. Het management laat weten dat de tournee begin juni Arnhem aandoet. NLpop berichtte dit weekend al dat Tiësto daar op 2 juni zal staan. De toer maakt deel uit van het nieuwe album dat dit jaar verschijnt, dat vermoedelijk ook Elements of Life gaat heten.

De Elements of Life-toer is de opvolger van Tiësto in Concert uit 2004. "Dat was één van de meest spectaculaire shows tot nog toe. Al ben ik vol vertrouwen dat Elements of Life nog beter gaat worden", aldus de dj die op nummer 3 staat in de toonaangevende ranglijst van DJ Magazine.

Wel leuk dat Tiësto in België zijn tournee begint, dat geeft Nederlanders ook de kans om er bij aanwezig te zijn. Ten slotte is er maar één plek waar de tournee kan beginnen, zo'n première is altijd extra leuk om bij aanwezig te zijn.

Zie ook:
- Tiësto koopt eigen club in hartje Amsterdam
- Tiësto wil niet meer de grootste zijn
- Pssst! Tiësto weer in Gelredome

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>