Foto’s en video bij Tiësto in Gelredome 2007


De Toppers domineren dit weekend het nieuws, maar zij zijn niet de enigen die een groot muziekevenement hadden dit weekend. In de Arnhemse Gelredome kwamen namelijk 30.000 liefhebbers van Tiësto bijeen om een nachtje door te halen.

Ook van dit optreden duiken vele foto's en video's op. Rob2Cortez maakte bovenstaande foto, bekijk op zijn Flickr-account meer plaatjes van Tiësto. Om nog meer in de stemming te komen onderstaand een aantal videoclipjes:

Video 1 (intro)

Video 2 (Pirates of the Carribean):

Video 3:

Video 4:

Video 5 (bijna 10 minuten):

Video 6 (Flight 643)

Video 7 (Essence of Life):

Video 8 (In the Dark):

facebook share facebook share

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Foto’s en video bij Tiësto in Gelredome 2007

  1. Dr.R. Clavan

    Onbegrijpelijk wat mensen toch aan die triesto vinden! Die man drukt op de play-toets van de cd-speler en na afloop van het liedje op de play-toets van de andere cd-speler. Kinderspel. En de zaal maar juichen. Collectieve gekte en de muziek is werkelijk ronduit kut.

      /   Reply  / 
  2. Darude

    denk tog na man, hij heb al die muziek tog gemaakt man, muziek waar kweetnie hoeveeel mense op los gaan. hijs meer producer als dj jah, en nie zeure voordat je ooit het zelfde hebt bereikt als hem.

    gewoon btje jaloers

      /   Reply  / 
  3. lap

    Als je eens echte trance wilt horen moet je dus niet naar tiesto luisteren. De ‘trance’ van tegenwoordig is toch geen trance met die hysterische geluiden(lees herrie)? Nee,de grondleggers van de trance,oude acid platen,planet dog,eat static….dat is TRANCE!
    http://www.planetdogrecords.com/

      /   Reply  / 
  4. Thijs

    correctie… hij maakt bijna niks meer zelf. Een groepje studiofreaks maken de meest bizarre muziek, hij betaalt daar vervolgens een groot bedrag voor om zijn naam er boven te zetten. Daarna krijgt hij weer een enorm bedrag van fans, omdat zijn naam er boven staat ;)

    en hij is absoluut niet de enige. Hij zal best een dikke vinger in de pap hebben ofzo, maar hij maakt het absoluut niet zelf. Is niet erg, maar is slechts een kleine kanttekening.

    hij is ook absoluut niet de enige

      /   Reply  / 
  5. bert

    Zolang je hem niet hebt meegemaakt moet je ook geen commentaar geven, zo simpel is het.
    Ik ben erg benieuwd wat er bij jou in je cd-speler zit… kn**s

      /   Reply  / 
  6. grover

    Gewoon iedereen lekker laten genieten van wat hij/zij leuk vind. En ga vooral iets niet af zitten kraken. Zo verpest je het voor diegene die nog aan het nagenieten is. Want je kan het wat vinden of niet, afgelopen zaterdag was echt te gek. 25.000 mensen een hele nacht uit hun dak. Dan doe je toch echts iets wat veel mensen aanspreekt of niet dan???

      /   Reply  / 
  7. Wim

    Wat moet je nog meer doen……..!!
    Wat een lasershow, wat een muziek…wat een held….!!
    We hebben nr 14 en we hebben Tiesto…
    Ontkennen heeft geen zin, de beste van de wereld..!!

      /   Reply  / 
  8. alex

    Ik ben ook geen tiesto fan.. Maar heb nog nooit zo`n vette show gezien als zaterdag! Geniaal!

      /   Reply  / 
  9. Else

    Als de muziek inderdaad zo kut is zoals jij zegt zouden er ook niet zoveel mensen op af komen. Nou wij hebben een super feestje gehad enuuhhh smaken verschillen toch!!!

      /   Reply  / 
  10. max

    ik ben in hasselt geweest,daar was de intro beter…maar dit was magnifiek en super muziek..voor de mensen die van tiesto en trance houden..tiesto forever…..

      /   Reply  / 
  11. LauWz

    Thijs waar haar je die onzin nou weer vandaan? Kan je het niet hebben dat je naamgenoot meer succes heeft in de wereld dan jij jongen ;) ? Wel sneu hoor om dan dingen uit je duim te gaan zuigen om hem naar beneden te halen :P

    Maar hij koopt inderdaad platen ja (maar niet zoals jij denkt) hoe moet hij anders aan zijn muziek komen, en op deze platen staan beats, melodietjes etc etc… en die mixed hij dan zelf helemaal doorelkaar tot een nummer. En wat zo bijzonder is aan Tiësto is dat hij live voor een publiek al die dingetjes in elkaar mixed, en dat moet ook wel want je moet de stemming van je publiek heel goed aanvoelen en daar op inspelen met je muziek… Geen enkele Flight 643 die hij live heeft gespeeld is hetzelfde..

      /   Reply  / 
  12. LauWz

    correctie:
    Ik bedoel niet dat het live mixen zo bijzonder aan hem is, ik bedoel dat het bijzondere aan hem is dat hij heel goed kan inspelen op de stemming van zijn publiek met zijn mixen.

      /   Reply  / 
  13. shenkie

    ik ben zaterdag na zijn concert geweest en die was echt vet

      /   Reply  / 
  14. Else

    Thijs ik snap niet waarom je zo jaloers bent……ik denk als je zelf achter die draaitafel zou staan dan zou het met 2 linker handen zijn.

      /   Reply  / 
  15. muhteeiizzz

    het trieste is dat er van die trieste mensen zijn die hier hun frustraties kwijt moeten over iets waar ze blijkbaar niks vanaf weten. Ik ben er geweest en ik vond het harstikke goed.
    En ik weet het niet zeker hoor maar volgens mij gebruikt hij (en alle andere dj’s) nog steeds vinyl…dus wat nu op de play-toest drukken????

      /   Reply  / 
  16. Lucas

    Ben bij het concert geweest en het was een slappe hap. Voor zijn ‘laatste’ solo had hij beter en steviger kunnen draaien ipv elke twee minuten een veel te lange break.

    Verder begon hij ook pas om een uur of half twaalf om dat je daarvoor de zangeres Jes had. Die een cd heeft uitgebracht op het label van Tiesto.

    Aanvang volgens het kaartje was 9 uur en je had tot 11 uur geen muziek. Waarom geen warming-up DJ?

    Al met al viel het ‘optreden’ tegen.

      /   Reply  / 
  17. sassefras

    Nou, ik wil ff kwijt, dat ik het super vond. Ik ben nog nooit naar een concert van tiesto geweest, was zo nuchter als een pinneke en heb genooooooooooten van de muziek. En heel veel andere mensen met mij. Erg goede sfeer. Ten eerste wil ik ff kwijt, dat ieder natuurlijk zijn eigen smaak heeft, maar dat je het niet moet gaan afkraken omdat je niks aan vind, zo ieder zijn ding.. De zaal stond op zijn kop dus…. do I need to say more… enne het was algemeen bekend dat tiesto pas om half 12 zou gaan draaien, maar een warmin-up dj is nog niet zo’n slecht idee. Maar eeeeh om nu te zeggen dat het slecht was… neeeeeee echt niet~!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  18. Andre

    @ Lucas en Sassefras:

    Ik was ook aanwezig en kan me vinden in de reactie van Lucas. Zijn laatste solo had hij beter kunnen afsluiten.

    Maar daarentegen heeft iedereen een eigen smaak.

    Verder was het veel te druk en vond ik de sfeer op de dansvloer niet echt top omdat je geen ruimte had om the dansen. Lijkt me wel een vereiste op een House (lees: dans) feestje.

    Het was niet slecht maar kon veel beter!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>