Gerard Joling tijdelijk kaal als een bowlingbal (foto)

Waar Gerard Joling jarenlang tegen heeft gevochten, is eergisteren toch bewaarheid. De zanger/presentator is zo kaal als een bowlingbal (foto hier). Het moet tijdelijk zijn, tot zijn haar weer is aangegroeid tot oude lengte. Om die tijd te overbruggen zal hij echter geen pruik gaan dragen. Joling bij Edwin Evers op Radio 538: “Ik heb maandag een haartransplantatie gedaan. Normalister halen ze achter je hoofd een hele band weg, maar nu hebben de artsen gezegd: als je echt resultaat wilt en meer haar op je hoofd, is het handig dat je jezelf kaalscheert.” En zo geschiedde.

De zanger is gisteravond uit eten geweest in Bergen en kreeg daar veel enthousiaste reacties van het publiek. “Het is verrotte makkelijk om het nu natuurlijk kaal te laten. Maar de vorige implantaten zijn nog op de oude manier gegaan, waardoor er wat littekens zitten op mijn achterhoofd. Mijn haar moet nog een paar centimeter groeien om dat er weer mooi uit te laten zien.” Vanavond gaat Joling naar een première, morgen kunnen we dus de foto’s zien.

Joling maakt verder bekend een nieuw contract te hebben gesloten met Remia. De vorige contracten voorzagen in een groot optreden met Remia prominent aanwezig: For Your Eyes Only. Voor 2010 lijkt er dus ook weer een groot optreden te komen. Ook zal hij zeer druk voor SBS 6 zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>