Gerard Joling brengt duet met Rita Hovink op single uit

Met Blijf Bij Mij scoorde Gerard Joling de grootste hit uit zijn carrière. Dankzij wijlen André Hazes natuurlijk. Op Jolings nieuwste cd Bloedheet staat ook een duet met een overleden persoon: Rita Hovink. Haar klassieker Laat Me Alleen komt 17 november nu ook op single uit.

De dochter van Rita Hovink heeft Joling zelf benaderd voor het duet, toen hij bezig was met de opnames van Bloedheet. Joling voelde zich vereerd en hapte maar wat graag toe.

Laat Me Alleen is één van de droevigste nummers die de Nederlandse popgeschiedenis kent, maar wel beeldschoon. En ook best stemmig, zo voor de donkere decembermaand. In elk geval een goed tegengeluid voor alle kerstliedjes.

Zie ook:
- Bloedheet duet tussen Gerard Joling en Patricia Paay

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gerard Joling brengt duet met Rita Hovink op single uit

  1. Albert

    Ik moet zeggen dat ik hoge verwachtingen had van dit nummer, een prachtig lied, maar ik vind het niet echt mooi geworden, je hoord duidelijk dat het niet als origineel duet is op genomen.
    Ik had veeel liever volledig uit mijn dak als nieuwe singel gezien, een erg sterk nummer als is het origineel I Just wanna Fuckin Dance, nog een stuk beter !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>