Gratis download: Ellen ten Damme ft Ali B – Wie Ik Moest Zijn (video)

Laatste aflevering #ABMK resulteert in fijn melancholisch liedje

Zondag werd de achtste aflevering van Ali B en de Muziekkaravaan uitgezonden. In deze laatste episode was multitalent Ellen ten Damme te gast. Samen Met Ali B en Brownie Dutch maakte zij in Marokko een nieuw Nederlandstalig liedje.

Het resultaat ‘Dit Is Wie Ik Moest Zijn’, is een verhalend liedje. Zoals we Ellen kennen met fijne melancholie, maar niet dreinend. Poëtisch, maar niet protserig.

Of er een tweede seizoen van Ali B en de Muziekkaravaan komt is onduidelijk. Dat zal volgend jaar denk ik blijken als omroepen hun programmeringen maken. Het is een schitterend interview- en muziekprogramma, dus het zou tof zijn!

In het afgelopen seizoen leverden Ali en Brownie nieuwe liedjes af met Charly Luske, Birgit Schuurman, Huub van der Lubbe, Iris Hond, Stef Bos, Sharon den Adel, Douwe Bob en Ellen ten Damme. En ze zijn allemaal erg goed gelukt.

Download Dit Is Wie Ik Moest Zijn

Ellen ten Damme ft Ali B - Dit Is Wie Ik Moest Zijn

Loading ... Loading ...

Meer gratis downloads

Bekijk de videoclip

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>