Vanavond op tv: Nick & Simon, The Dream

Nieuwe reeks muzikaal reisprogramma, deze keer in Engeland en Ierland

Vanavond begint de vernieuwde woensdagavond van Avrotros op NPO 3 en die is als vanouds vet muzikaal. Voordat Ali B Op Volle Toeren begint kan je genieten van een kersverse reeks van het muzikale reisprogramma van Nick & Simon.

In de eerste aflevering van The Dream gaat het populaire duo Nick en Simon met gelegenheidsmanager en vriend Kees Tol naar Londen. Ze duiken de studio in met Level 42-frontman Mark King en zullen optreden voor het Engelse publiek.

In een videopreview blikken de mannen vooruit op de show. Nick: ‘Het zou alleen al heel gaaf zijn om te horen wat mensen daar van onze muziek vinden. Misschien vinden ze het wel helemaal niks, maar het is toch wel gewoon spannend.’

‘Het schijnt dat er een enorme bandjescultuur heerst in alle grote steden, dus de underground scene zoals dat ook wel wordt genoemd. Ik wil dat wel gewoon zelf ondervinden. Zelf ook deel uitmaken van die scene’, vertelt Simon.

Livestream NPO 3 vanaf 20.30 uur
• Video’s en foto’s vind je op sterren.nl
• Terugkijken kan via Uitzending Gemist en sterren.nl

Video: promo Nick & Simon, The Dream

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>