Nomineer nu acts voor de 3FM Awards 2015

Wie verdienen volgens jou dit jaar nominaties? Stuur suggesties in

Het duur nog wel eventjes voordat de 3FM Awards 2015 plaatsvinden. Op donderdag 9 april zal het prijzenfestijn van de publieke popzender losbarsten.

Voor die tijd zal er uiteraard ook weer gestemd kunnen worden op zangeressen, zangers, bands, nieuwkomers, live-acts, singles en albums, en daarnaast op genomineerden in de categorieën pop, rock, alternative, hiphop en dance.

Maar je kan nu al jouw stem laten horen. 3FM wil weten wie volgens jou dit jaar genomineerd moeten worden. Check 3fm.nl om suggesties door te geven.

Stemadvies?

Het is natuurlijk leuker om niet alleen maar acts in te vullen die heel erg voor de hand liggen. Anouk voorstellen heeft ook weinig zin. Omdat ze elk jaar won heeft zij een paar jaar geleden besloten te bedanken, en ruimte te laten aan anderen.

Vorig jaar werd alleen de categorie Beste Zangeres door een vrouw gewonnen. De winnaars in de andere categorieën waren allemaal mannen. Het is wellicht een aardig idee om nu alvast wat meer vrouwen genomineerd te krijgen!

Maar wie dan? Ik denk dat Ayden – die de feature zingt op de hit Till It Hurts van Yellow Claw – heel goed zou passen in de categorie Beste Nieuwkomer. Wellicht O’G3NE ook, al hebben zij duidelijk wat minder het alternatieve 3FM-imago.

Hydra van Within Temptation voor beste album en Een Mooie Dag van Jayh voor single? Cool, laten we in ieder geval hopen dat het straks in april niet grotendeels dezelfde winnaars zijn als voorgaande jaren. Hou het spannend en scherp, 3FM!

Ga naar 3fm.nl om suggesties door te geven.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nomineer nu acts voor de 3FM Awards 2015

  1. en

    Krijgen we nog een blog over Natalie La Rose? Ze staat inmiddels op 77 op itunes van Amerika + ze doet het waanzinnig op de radio’s daar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>