Win: 1x 2 kaarten voor AJOC-vrijdag met Kane en Jan Smit

Eén van de leukste festivals van Nederland vindt eind mei weer plaats: AJOC Festival in Mijdrecht (gemeente de Ronde Venen). Het vierdaagse evenement vindt plaats rond Pinksteren en elk jaar staan er de grootste artiesten van eigen bodem voor een schappelijke toegangsprijs. Ook dit jaar is de line-up allesomvattend te noemen. NLpop mag kaarten weggeven. Wil jij vrijdag 29 mei naar Ajoc met Rigby, Kane en Jan Smit? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Welke band sluit Ajoc dit jaar af?

Mail je antwoord naar [email protected] ovv prijsvraag Ajoc voor 21 april 2009. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden.

En de voorwaarden: je kunt maximaal 1x inzenden. Inzendingen via automatische diensten als Windeprijsvraag zijn uitgesloten van deelname en hoeven dus ook niet in te zenden. Gebeurt dat wel, dan zullen al deze inzenders bij de Opta worden aangegeven als spam.

Zelf kaarten kopen voor de vrijdag of andere dagen van AJOC Festival?
Kaarten worden vanaf nu verkocht bij Wijnhandel De Zwart in Wilnis en Wijnkoperij Henri Bloem in Amstelveen. Bij deze twee voorverkooppunten betaal je contact of met je pinpas. Wanneer je kaarten via www.AJOC.nl koopt, kun je betalen met i-deal, creditcard of paypal. Deze kaarten print je daarna zelf uit!

Wijnhandel De Zwart, Herenweg 35, Wilnis:
(ma 13.00-18.00 uur, di t/m vr 9.00-18.00, za 9.00-17.00 uur).

Wijnkoperij Henri Bloem, Amsterdamseweg 160, Amstelveen:
(di t/m vr 10.00-18.00, za 10.00-17.00 uur.)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer