TMF brengt Awards Anthem op single uit

Persoonlijk vind ik het een waar gedrocht, maar veel mensen denken blijkbaar anders over het TMF Awards 2006 Anthem. Want de muziekzender heeft besloten om het nummer uit te brengen op single. Binnen afzienbare tijd ligt het nummer in de winkels.

Voor de awardsshow van dit jaar sloegen Jacqueline Govaert (Krezip), Partysquad, Extince en Big Boy Caprice de handen ineen. Het resultaat was een minutenlang rap-achtig nummer.

Ik gruwelde er van, kan werkelijk waar niet ontdekken wat er zo tof zou moeten zijn aan deze track. Maar bij TMF was de vraag naar het nummer enorm, waarna werd besloten om het liedje dus uit te brengen. Net zoals al jaren gebeurd met de Sensation-feesten van ID&T. Alleen brengen die het Anthem doorgaans uit al voor het feest begint. Volgend jaar dus misschien een hit, nu denk ik: mosterd na de maaltijd.

Bekijk de opening van de TMF Awards:

Zie ook:
- TMF Awards 2006: de video’s
- Hit of shit: TMF Awards 2006

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>