Het ‘gewone volk’ maakt dit jaar ook kans op TMF Award

Over drie maanden reikt TMF alweer zijn jaarlijkse Awards uit. Ik moet me sterk vergissen als Rihanna, Marco Borsato, Jeckyll & Hyde en De Jeugd van Tegenwoordig dit jaar geen prijs gaan winnen. Maar de onderscheiding is voor het eerst niet alleen weggelegd voor de sterren. Ook het gewone volk dingt dit jaar mee naar het felbegeerde beeldje.

Geheel in stijl van Esmée Denters of Pomme & Kelly kun je namelijk voor de webcam gaan zitten en je favoriete nummer meebleren. Degene die dit het beste doet, krijgt op 27 oktober een heuse TMF Award uitgereikt.

Op de website van de muziekprijs kun je een keuze maken uit zes instrumentale tracks: Binnen, The Great Escape, Watskeburt, Girl, Leipe Mocro Flavor en Zij Gelooft In Mij. Ook kun je daar alvast kijken hoe je concurrenten het er van afbrengen. Geloof me: in veel gevallen beroerd. Als je dus een beetje kunt zingen en een leuke act opvoert, sta jij eind oktober op het podium van de Music Hall.

Succes!

Zie ook:
- TMF Awards 2007 weer Hollands onderonsje

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het ‘gewone volk’ maakt dit jaar ook kans op TMF Award

  1. Miez

    “Ik moet me sterk vergissen als Rihanna, Marco Borsato, Jeckyll & Hyde en De Jeugd van Tegenwoordig dit jaar geen prijs gaan winnen”

    Rihanna & Jeckyll & hyde zijn begrijpelijk aangezien ze grote successen boekten dit jaar.
    Marco is een standaard award-winner.. maar hij had toch gezegd (samen met Anouk) niet meer genomineerd te willen worden?

    En waarom DJVT erbij staat, geen idee.. Zo goed is shenkie dan ook weer niet..

      /   Reply  / 
  2. Baz

    ach die hele TMF awards worden elk jaar slechter! Ik kijk liever naar de Vlaamse variant, veel beter, groter, mooier etc!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>