TMF Borsato Award voor jong talent

Vier 'jonge talenten' maken 27 oktober kans op de Borsato TMF Award. Het is een nieuwe prijs in het leven geroepen door de zanger en de muziekzender. Borsato maakte na de laatste TMF Awards bekend geen prijzen meer te willen ontvangen omdat deze hem in verlegenheid brengen. De twee gingen daarom op zoek naar deze speciale rol voor Borsato. Vreemd is dat hij vier kandidaten uitzoekt waarvan er drie al razendsuccesvol zijn.

Het gaat om VanVelzen, Nick & Simon, Stevie Ann en Dennis. VanVelzen stond vorig jaar al op de TMF Awards en kwam eerder dit jaar vanuit het niets op 1 binnen met zijn debuutalbum. Nick & Simon brengen deze week hun tweede album uit dat meteen platina wordt uitgeleverd en Stevie Ann stond ook al in de top 5 van de Album Top 100. Alleen Dennis had nog geen hitsucces, al wordt zij wel door velen bejubeld om haar talent.

De winnaar van de TMF Borsato Award mag het prijzengala afsluiten met een miniconcert. Bovendien krijgt hij of zij steun van TMF door veel promotie en airplay.

De TMF Awards is één van de weinige openbare optredens van Borsato dit jaar. Eerder stond hij al wel op een feest van Univé. Ook is hij nog te zien bij Symphonica in Rosso en het Friends for Warchild-concert in Ahoy.

Zie ook:
- Weer namen TMF Awards; Kane, Marco en Anouk nog niet bevestigd
- Symphonica in Rosso: geen Anneke Grönloh, wel doventolk
- Borsato: Voor mij geen TMF Awards meer

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>