Jan Smit is terug – 2! (Foto’s)

De enige artiest die vandaag twee keer op het podium van Radio 538 mocht staan vandaag, was Jan Smit. Hij vierde zijn comeback bij de radiozender en dat hebben we geweten. Heel het Museumplein was volgelopen om de zanger te zien. Vanmiddag gaf hij al een voorproefje van één nummer, 's avonds kwam hij terug om er nog vijf te zingen.

Petje af hoor, om uitgerekend op het Museumplein je comeback te maken. De omstandigheden zijn er namelijk niet ideaal; guur lenteweer, kan funest uitpakken voor je stem. En als je dan net maandenlang hebt gerevalideerd, zing je vast liever in een overdekte zaal. Maar Jan Smit doet het 'gewoon' op het Museumplein.

"Ik houd van jullie", klonk het opnieuw uit zijn mond. Jan genoot zichtbaar van de massaal toegestroomde mensenmassa. Het moet een prachtig gezicht zijn, daar op het podium, met een uitzicht waarbij mensen tot aan het Concertgebouw op elkaar staan gepakt.

Jan klonk verder prima bij stem. Geen nieuwe nummers, zelfs niet de single Stilte in de Storm. Wel Dan Volg Je Haar Benen, Vrienden voor het Leven, Als de Morgen is Gekomen, Laura en Als de Nacht Verdwijnt. Puik optreden!

Volgende week treedt Jan Smit op het AJOC Festival in Mijdrecht op. NLpop is daarbij aanwezig, dan kun je hier meer Jan Smit verwachten.

De foto's van vanavond:

Meer van Radio 538 Koninginnedag:
- Uit de oude doos van Charly Lownoise & Mental Theo
- Anouk op 538 K'dag 2008 Museumplein (foto's)
- Jan Smit is terug! (Foto's)
- Veel meer drukte op 538 K'dag dan andere jaren

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jan Smit is terug – 2! (Foto’s)

  1. refluS

    Ik snap het niet, wat is bijzonder aan Jan Smit?

      /   Reply  / 
  2. Benny12345

    Je kon wel zien dat hij blij was dat ie weer mocht zingen ;)

      /   Reply  / 
  3. Lenie

    Ja Jan welkom terug kanjer..morgenavond ga ik weer eindelijk van je genieten..
    Herman een fijne dag gewenst.

    Groetjes Lenie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>