Rigby, Kane, Waylon en Armin bij slot Serious Request

Na zes dagen komt er vandaag een einde aan Serious Request 2009. Op De Grote Markt in Groningen worden de voorbereidingen getroffen voor een spetterend slotfeest met Kane, (een kale) Waylon, themasong-leverancier Rigby en deejay Armin van Buuren. Dat zijn de acts die de duizenden toeschouwers op het plein moeten vermaken in de laatste uren van deze sympathieke actie.

De ontknoping is vanavond live te volgen via 3fm, BNN op Nederland 3 en de internetstream tussen 19.30 en 20.30 uur. Dan mogen Annemieke, Gerard en Giel het huis uit kruipen en wordt het eindsaldo bekendgemaakt. De tussenstand gisteren was 1,7 miljoen euro, maar de ervaring leert dat de grootste bedragen de laatste dag binnenkomen.

Heel veel Nederlandse artiesten zijn de afgelopen dagen in Groningen geweest, zoals Miss Montreal, VanVelzen, Marco Borsato, Danny de Munk, Waylon, enkele Popstars, Angela Groothuizen en vele anderen. Allemaal hebben ze hun steentje bijgedragen in de strijd tegen malaria. Mooi om te zien.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>