Slam!FM strikt Opposites en Partysquad voor Koninginnedag

Over zes weken is het alweer Koninginnedag. De dag waarop elk zichzelf respecterend radiostation groot uitpakt en de strijd om de artiesten is begonnen. Want zonder grote namen op je affiche geen publiek. Eerder meldden we al dat Tiësto weer het 538 K’dag-feest op het Museumplein afsluit. Slam!FM strijkt neer op het Rembrandtplein en deze fansite heeft de eerste namen, waaronder The Partysquad en The Opposites.

De fansite, Koninginnedagamsterdam.nl, wist voorgaande jaren ook al in een vroeg stadium een groot deel van de line-up te onthullen. Slam!FM heeft dit jaar ook deejays Mental Theo, Chuckie, Hardwell, Sidney Samson, Jean en Vato Gonzalez gestrikt.

De radiozenders zelf gaan waarschijnlijk vanaf eind maart de promotie voor Koninginnedag beginnen. Radio 538 werkt opnieuw samen met RTL 5, waardoor dat evenement ook (semi-)live op tv is te zien.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Slam!FM strikt Opposites en Partysquad voor Koninginnedag

  1. sharon

    gaap.. word zo moe van dit soort gastjes… Kom eens met échte muzikanten en artiesten zeg!

      /   Reply  / 
  2. Ricardo

    Ik weet in ieder geval waar ik met Koninginnedag niet moet zijn! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>