538 K’dag weer met volvet programma op Museumplein

Heel mainstream musicerend Nederland wil vandaag op het Museumplein in Amsterdam optreden. Radio 538 is er weer neergestreken met zijn Koninginnedag-feestje en iedereen die er echt toe doet, staat er gewoon. Natuurlijk komt Gerard Joling zoals elk jaar langs, maar ook Afrojack, DI-RECT, de 3js, Ben Saunders, Bløf, Dazzled Kid, Alain Clark, Eva Simons, De Jeugd van Tegenwoordig en vele anderen staan op het programma. Ook de laatst overgebleven acts uit X Factor zijn van de partij.

De radiozender mag van de gemeentelijke autoriteiten geen tijdenschema bekendmaken, het blijft dus een verrassing wie wanneer speelt. Maar je kunt er vanuitgaan dat er een dikke openingsact is geregeld. En naarmate de dag vordert, komen er meer mini-concertjes. Afsluiter zal Armin van Buuren zijn, voor het eerst dit jaar.

Radio 538 kondigt wel elke uurwisseling aan welke acts er het komende uur zullen spelen. Dat geeft enige duiding in het programma.

Wie gaat; neem voldoende vocht en bescherming mee, zowel regenponcho als zonnewering. Dat maakt het een stuk draaglijker om de hele dag uit te zitten. Veel plezier!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>