Terugkijken: Uitmarkt 2014 met Waylon, Acda en de Munnik

Officiële opening cultureel seizoen met veel muziek, cabaret en dans

Jörgen Raymann presenteert het openingsprogramma van de Uitmarkt 2014, de start van het culturele seizoen 2014-2015. De show wordt live op tv uitgezonden.

Vanaf het Museumplein in Amsterdam kan je genieten van onder meer Waylon, Acda en de Munnik, Oscar Harris, Typhoon en New Cool Collective. Check het volledige programma voor het hele weekend hier op uitmarkt.nl

Er is dit jaar speciale aandacht voor Surinaamse muziek, cabaret van Martijn Koning en hiphop van Shailesh Bahoran. Ook brengt Akwasi een ode aan Bram Vermeulen en treedt de Nederlandse Reisopera op met een koor van 120 m/v.

Live van 21.10 tot 22.00 uur bij de NTR op NPO 2 – terugkijken
Zondagavond wordt het weekend afgesloten met de Musical Sing A Long.

De tv-show is slechts het topje van de ijsberg. Op en rond het Museumplein en het Leidseplein treden dit weekend zo’n 2000 artiesten op. Voorproefjes van 300 voorstellingen op ruim 30 podia. Allemaal gratis toegankelijk. Om meer tieners te trekken zijn er dit jaar ook demonstraties door bekende skateboarders.

Foto: Franklin Heijnen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>