Nieuw album en nieuwe platenmaatschappij Sita

SitaStarmakers Sita maakt zich klaar voor een comebackjaar op muziekgebied. De zangeres scoorde een aantal jaar terug grote hits met Happy en Lopen Op Het Water, maar tegenwoordig is ze vooral te zien als presentatrice op Jetix. Platenmaatschappij Sony BMG zag er geen brood meer in, en dus moest Sita op zoek naar een nieuw label. Dat heeft ze gevonden in de vorm van CNR Entertainment. In 2006 zou er een nieuw album moeten verschijnen.
En dan zou het zomaar kunnen, dat Sita haar status van ster terugkrijgt. Weliswaar verkeert haar muzikale carrière nu in deplorabele status, feit is dat ze enorm populair is bij kinderen. En gezien het succes van acts als Kus, Chipz en Djumbo, is het aannemelijk dat Sita dat ook kan behalen.

Momenteel is er een benefietsingle uit van Sita, genaamd Because We Are, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Unicef.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>