Zoop in India brengt derde single voort

BEMJohan Nijenhuis heeft ontdekt dat je aan singletjes ook nog een leuke zakcent kunt overhouden, terwijl de liedjes uit de film tegelijkertijd een mooi promotiemiddel zijn. Na de gezamenlijke titeltrack Zoop in India bracht de film ook al Jadoo Jadoo van Bionda (Nicolette van Dam) voort. Maar daar blijft het niet bij. Eind oktober verschijnt de single van B.E.M. (Bastiaan en Moes) die Ooh Ooh Voelt zo Goed heet. De videoclip daarvan gaat komende week al in première op Nickelodeon. Het nummer ligt net op tijd voor de herfstvakantie in de winkels.
En dat is belangrijk, want Zoop in Afrika bleef net onder de teller van platina (400.000 bezoekers) hangen. Nijenhuis riep veel kids op om nog een keer te gaan om die status maar te halen, tevergeefs. Met een singletje rond de volgende kindervakantie weet hij wellicht de twijfelaars wel over de streep te trekken.

Zoop in India – de single – is overigens een groot succes; het nummer haalde de Top 10. Het liedje van Bionda lijkt diezelfde kant op te gaan. Redden Bastiaan en Moes dat ook?

Zie ook:
- Zoop zondert Bionda af voor solosingle
- Slimme Nijenhuis: levert Borsato in Zoop-film hem duizenden nieuwe kijkers op?
- Fikse winst voor Yes-R en Zoop in Single Top 100

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zoop in India brengt derde single voort

  1. Ruud Leijten

    Best wel oud nieuws… *-)
    Ze brachten de single in Oktober 2005 uit…

      /   Reply  / 
  2. Herman

    je hebt gelijk Ruud, wat een misser van mij. Ik kwam het bericht gisteren tegen op de website van Zoop toen ik daar rondneusde. heel het nummer nog nooit gehoord.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>