Femke wint Junior Songfestival 2012

Femke vertegenwoordigt Nederland op Junior Eurovisiesongfestival met Tik Tak Tik

Veel mensen hadden verwacht dat publieksfavoriet Mainstreet zou winnen. De boyband won inderdaad de televoting, maar Femke scoorde zowel bij de jury’s als de kijkers veel punten, waardoor ze de hoogste totaalscore haalde. Gefeliciteerd Femke!

Ze zal ons land vertegenwoordigen op het komende Junior Eurovisie Songfestival. Die grote internationale finale vindt plaats op 1 december, en wordt dit jaar in Nederland georganiseerd. We wensen Femke natuurlijk superveel succes en plezier.

Op dit moment zijn er voor de live finale alleen nog staanplaatsen beschikbaar. Wees er snel bij want de show is bijna uitverkocht! Check ticketpoint.nl voor meer informatie.

Tik Tak Tik vind je hier op iTunes en bekijk Femke’s officiële videoclip hieronder:


Video op Youtube

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Femke wint Junior Songfestival 2012

  1. Pingback: Vanavond finale Junior Songfestival 2012 (poll) | NLpop

  2. music

    Wie?????????????

      /   Reply  / 
  3. Ronald

    Finale op 1 oktober. Dat klopt volgens mij niet, Marcus.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Je hebt het al verbeterd zie ik.

        /   Reply  / 
  4. Eric

    Weer een kindster? We hebben Fabienne Bergmans toch al?

      /   Reply  / 
  5. music

    binnekort weer een nieuwe Voice Kid

    ze mogen wel stoppen met het junior songfestival

      /   Reply  / 
  6. Sjors

    Snap de reacties hierboven niet.. Nederland en Junior Songfestival gaat goed. In de laatste 3-4 jaar altijd nog een top 3 notering. En er is geen sprake van “een nieuwe ster” want daar gaat het totaal niet om

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      O waarom gaat het wel dan?

        /   Reply  / 
  7. music

    dat arme meisje denkt al dat ze Britney Spears is en dat ze voor altijd bekend zal blijven…

      /   Reply  / 
  8. Bastian

    The voice kids is toch niks aan man. Ik vind het tof dat bij het Junior songfestival de kinderen zelf hun liedjes schrijven, de studio induiken, een hele show neerzetten en Nederland graag willen vertegenwoordigen. Vind het veel fijner om naar te kijken in elk geval. Bij the voice kids zijn ze echt op zoek naar ‘the voice’ onder de jeugd terwijl dat helemaal niet de bedoeling is van het Junior songfestival. Natuurlijk is het mooi meegenomen wanneer je een hitje scoort zoals Ralf en Rachel. Vooral Ralf is erg getalenteerd. Andere deelnemers zijn niet echt blijvertjes. Vind het voor de kinderen een leuke ervaring en nogmaals, hoe gaaf is het om op zo’n leeftijd je land te mogen vertegenwoordigen? Femke gaat hierna weer lekker terug naar school en zullen we in de toekomst ongetwijfeld weer terug zien. Wat een stem heeft deze jonge meid! Succes Femke!

      /   Reply  / 
  9. Anne

    Inderdaad Femke kan goed zingen. Maar sterallures zijn haar al niet vreemd. Tijdens de after party van het junior songfestival bij het uitdelen van handtekeningen had ze geen oog voor mijn dochter (8 jaar). Femke vertelde dat ze geen handtekeningen aan kleuters uitdeelt.
    Toch jammer!

      /   Reply  / 
    1. Peter

      Ik denk dat ze met “kleuters” vooral die zeurende ouders bedoelde, die tijdens de after party maar bleven zeiken om een handtekening voor hun eigen kroost…

        /   Reply  / 
    2. Ronald

      Laat ze zich eerst maar bewijzen.
      ‘n Showtje winnen kan iedereen wel.t Is datgene wat je er daarna mee doet. Ga je volledig mee in de marketingmachine en laat je je compleet leven of kies je je eigen weg?

        /   Reply  / 
  10. llyric d

    nou ik vind dit jaar sowieso niet echt sterren ik weet nog in 2004 ,2005,2006 die kinderen hadden talent

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>