Koefnoen doet Within Temptation

Opnieuw een persiflage van een Nederlandse artiest in Koefnoen. Na Monique Smit moet Within Temptation het ontgelden. Plien (of Bianca) speelt Sharon den Adel, Paul Groot neemt de vocalen van Keith Caputo voor zijn rekening. Koefnoen drijft spot met het feit dat Within Temptation geen muziek zou maken, maar pure pulp die pijn aan de oren doet.

Monique Smit werd vorige week belachelijk gemaakt met het feit dat ze haar hele carrière heeft te danken aan haar broer. Dat klopt, zonder Jan Smit hadden we nu ook niet van Monique Smit gehoord. En echt een briljante zangeres is ze niet, ze is wel gezegend met een goed team van producers om zich heen.

Maar Within Temptation geen muziek noemen? Je kunt er natuurlijk niet van houden, maar deze band is echt wel getalenteerd. Beetje jammer dus, deze persiflage die de plank misslaat. Ben benieuwd wie er volgende week het haasje is.

Bekijk de persiflage:

Zie ook:
- Monique Smit is de zus van Jan Smit

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Koefnoen doet Within Temptation

  1. Jeroen

    Wat een GEWELDIGE persiflage. Schitterend!
    Ik kan de muziek van Within wel waarderen maar Koefnoen raakt gewoon de juiste toon met deze persiflage. Vaak heeft W.T. veel geschreeuw en gaat het nergens over.
    Ben reuze benieuwd naar het volgende ‘ slachtoffer’.

      /   Reply  / 
  2. Joris

    Toch knap, een net zo goedkope, suffe persiflage als de muziek die de gepersifleerde band maakt. En was Koefnoen ooit echt grappig?

      /   Reply  / 
  3. andere Jeroen

    toch worden de nummers van deze “band” grotendeels door anderen (han kooreneef & daniel gibson) geschreven, dus daar hebben ze blijkbaar niet echt talent voor… meer een act dan een band naar mijn idee

      /   Reply  / 
  4. Dennis

    @Jeroen, ik zou toch nog even iets meer informatie opzoeken over Within Temptation. Inderdaad de namen Han Kooreneef en Daniel Gibson komen voor in de albumboekjes. Maar doen ze inderdaad wel wat jij zegt?

      /   Reply  / 
  5. PINHEAD

    Deze vondt ik niet zo leuk want WT is echt wel een goede band. Ze kunnen beter persiflages doen van slechte artiesten,zoals Monique Smit van vorige week.
    Beetje jammer…

      /   Reply  / 
  6. Sjon van der Roggelkamp

    “Turn of the mic?”
    De draai van de microfoon?

      /   Reply  / 
  7. R'love

    Andere Jeroen heeft toch echt gelijk!
    Ik heb het uit eerste hand!
    Is niet erg hoor,er zijn nogal wat artiesten die niet zelf kunnen of willen schrijven.
    en er zijn er nog meer die het mischien wel beter kunnen overlaten aan anderen!.
    Trouwens Daniel Gibson heeft ook de Liedjes voor Monique Smit Geschreven en geproduceerd.
    Toeval??

      /   Reply  / 
  8. Dario

    Within Temptation zuigt, de persiflage ook, 10 punten voor Koefnoen dus..

      /   Reply  / 
  9. Jesper

    Dit gaat echt net iets te ver. Het is natuurlijk grappig bedoelt maar de teksten zijn erg beledigend en ik weet niet waar die ‘andere Jeroen’ het over heeft maar WT schrijft haar meeste muziek gewoon zelf hoor!

      /   Reply  / 
  10. Ronald

    Jesper. Volgens mij bedoelde die Jeroen dat de teksten voor het team van Koefnoen geschreven worden. WT schrijft zelf songs.

      /   Reply  / 
  11. R'love

    Nou,dat is niet wat Jeroen bedoelde!
    En hij heeft gelijk,Daniel Gibson heeft een aantal liedjes voor het laatste WT album geschreven evenals een aantal andere componisten!
    Wakker worden jongens!,het heet niet voor niets de muziek-Industrie!
    En hoe erg is dat??

      /   Reply  / 
  12. Ronald

    Kan wezen, maar WT heeft gelukkig ook nog de eigen hand in songmateriaal. Dat kan je van veel artiesten de laatste tidj niet zeggen…

      /   Reply  / 
  13. E

    Agree with HR. Niet meteen de band die zo’n persiflage verdient, er lopen een heel aantal kanslozere figuren rond om “persiflasisch” aan te pakken! :)

      /   Reply  / 
  14. Ronald

    Wat je zegt, E. Maar die zijn vaak al een persiflage van hunzelf. Die zetten zichzelf wel voor gek.

      /   Reply  / 
  15. Jesse

    Vind er niks aan, menen ze hiermee grappig te zien? Dan slaan ze de plank goed mis. Within temptation is een hele goeie band. Sharon heeft een super stem en de muziek is prachtig. Koefnoen sucks.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>