Hit of shit: Miss Montreal – Addicted to Crying (video)

Miss Montreal is alweer toe aan de vierde single van haar titelloze debuutalbum. En dit keer is er weer een video afgeleverd bij Addicted to Crying, afsluiter op het album en live ongetwijfeld een kippenvelmomentje in de zaal. De video is net als de ballad klein en kwetsbaar gehouden.

We zien Miss Montreal in een kamertje met haar akoestische gitaar het nummer spelen. Met de krachtige zang in de refreinen om haar gevoel extra cachet te geven, en het bijna fluisterende gezang in de coupletjes. Volgens mij zingt ze ook nog live op het moment en is de video in één take opgenomen, slechts incidenteel versneden met wat andere shots.

Just a Flirt is nog altijd mijn favoriete Miss Montreal-liedje, maar deze komt denk ik heel snel daarna. Al zou ze voor een nieuwe hitsingle volgens mij nog beter het duet met Bertolf uitbrengen. Wie weet wordt dat single nummer 5?

Miss Montreal - Addicted to Crying

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of shit: Miss Montreal – Addicted to Crying (video)

  1. Moniek

    Er staan 3 keuzes in de poll :O

      /   Reply  / 
    1. Herman Roggeveen Auteur

      geen idee hoe dat kan, ga eens kijken

        /   Reply  / 
  2. Jeroen

    Wauw mooie video en nummer ook!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>