Hit of shit: Bettie Serveert – Deny All (video)

Er zit een nieuwe plaat van Bettie Serveert aan te komen, de negende (als je Bare Stripped Naked meetelt). Nog altijd is het vuur bij Bettie niet gedoofd en dat is goed te horen in het puntige Deny All, de voorloper van Pharmacy of Love, dat in januari verschijnt.

Bettie Serveert, de band die aan de andere kant van de plas ook een platendeal had. Dat is inmiddels al vele jaren terug, maar nog altijd is het gezelschap aldaar geliefd. De tv-serie Cold Case (in Nederland te zien bij Net 5) heeft in oktober nog de nummers Palomine en Leg gebruikt van Bettie Serveert. Zulke deals doen de kassa bij een act altijd rinkelen, leuk om een nieuwe plaat van te budgetteren bijvoorbeeld.

De video bij Deny All is een aaneenschakeling van foto’s. En dan op zo’n rap tempo, dat er bijna een flipbook ontstaat. Alleen lopen de foto’s niet altijd even vloeiend in elkaar over. En wat doet Joppe van Voicst toch in de studio van Bettie Serveert?

Deny All is een leuk liedje geworden. Maar de laatste hitlijstnotering van Bettie Serveert is al van heel lang terug. En daar gaat Deny All geen verandering in brengen. Al zal die plaat Pharmacy of Love best wel in de Album Top 100 op gaan duiken.

Bettie Serveert - Deny All

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hit of shit: Bettie Serveert – Deny All (video)

  1. Pingback: Bettie Serveert in De Wereld Draait Door | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>