Hit of shit: Jenny Lane – You Start a Fire (video)

Jenny Lane deed vriend en vijand vorige week verbazen met een mededeling op haar website: ze was in het huwelijksbootje getreden met een jongen die ze twee weken eerder had ontmoet. Iets over de liefde van haar leven en het gevoel dat alles klopte. “Haha, gefopt!”, is nu de officiële lezing. De bijbehorende trouwfoto’s waren nodig voor de videoclip bij You Start a Fire. En inderdaad, in een flits komen ze voorbij in deze indrukwekkende videoclip.

Want Jenny Lane heeft in de video bij You Start a Fire een groot trauma te verwerken. De liefde van haar leven is omgekomen bij een vliegtuigongeluk. Zomaar, totaal onverwacht uit haar leven getrokken. Jenny kan het niet accepteren en besluit haar man te klonen.

Zelf lijkt het me niet echt lekker, ‘s nachts iemand stevig beetpakken om te ontdekken dat er onder de huid niets dan staal en andere harde voorwerpen verborgen zitten. En hoe echt is zo’n relatie met een robot nog eigenlijk? Maar het gegeven is natuurlijk fascinerend.

De muziek van Jenny Lane blijft dat ook. Debuutalbum Monsters is een prachtige plaat geworden die ergens tussen rock, Americana, soul en jazz zweeft. You Start a Fire is al net zo mysterieus als debuutsingle Say, Say, Say. Het kan niet anders of Jenny Lane gaat een heel grote worden.

Jenny Lane - You Started a Fire

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of shit: Jenny Lane – You Start a Fire (video)

  1. René

    Misschien wel het mooiste nummer van haar hele cd… en wat mij betreft een hit!

      /   Reply  / 
  2. Seijejan

    Eigenlijk moet me naast de zang en het nummer (wat goed is) nog iets van het hard: wat een lekker wijf…Ja ja. Een seksistische opmerking. Zal niet door iedereen gewaardeerd worden, maar laten we eerlijk zijn: zij heeft het totale plaatje.

      /   Reply  / 
  3. Severine

    Wow deze clip is van wereldklasse en Jenny Lane ook !

      /   Reply  / 
  4. Laatbloeier

    Ze doet me aan Zero 7 – When it falls denken!

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Jenny Lane vanavond weer in De Wereld Draait Door | Nlpop

  6. Pingback: Jenny Lane op toer met Joss Stone | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>