Hit of shit: DI-RECT – This Is Who We Are (video)

DI-RECT is toe aan een hernieuwde kennismaking met zijn publiek. De groep is zo ongeveer 180 graden gedraaid en dus stellen ze zich opnieuw voor met This Is Who We Are, de tweede single van het gelijknamige album dat volgende maand verschijnt. Voor die nieuwe introductie is gekozen voor een videoclip zonder opsmuk. Gewoon de vijf mannen van DI-RECT die lekker aan het musiceren zijn. Niets meer, niets minder.

Het maakt de videoclip wel wat saai, temeer omdat ‘ie zo nogal op de vorige video bij Times Are Changing lijkt. Die was met meerdere potentiële boegbeelden opgenomen tijdens het tv-programma Wie Is DI-RECT en dat beperkt je ook in de mogelijkheden. We zagen DI-RECT in ongeveer dezelfde setting maar met een ander liedje.

Ik heb het al eens eerder geschreven op deze blog: This Is Who We Are is niet het sterkste nummer van de nieuwe plaat. Maar het is wel een heel mooie song geworden die in de verte wat doet denken aan Coldplay (ten tijde van A Rush of Blood to the Head). Ik vind dat het nieuwe DI-RECT een erg Brits geluid heeft gekregen. Zelf houd ik daar wel van en velen met mij, dus er is een enorm potentieel voor de groep.

This Is Who We Are is misschien ook wel het meest mainstream nummer van het album. Bij uitstek geschikt dus voor de hitlijsten. Sinds gisteren is het nummer officieel te koop, we gaan zien waar het vrijdag binnenkomt in de charts.

DI-RECT - This Is Who We Are

Loading ... Loading ...

Bekijk de video hier.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: DI-RECT – This Is Who We Are (video)

  1. Pieter

    Hi everybody!

    Deze namiddag 29 april komen de mannen van Di-rect signeren in Free Record Shop!
    Om 16u doen ze Breda, om 18u komen ze langs in Dordrecht en om 20u in Spijkenisse!

    Willen jullie een gesigneerd exemplaar van hun nieuwe hitsingle, aarzel dan zeker niet om langs te komen!

    Hopelijk tot dan

    Greetz

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Single Top 100: Hits voor Jannes en DI-RECT | Nlpop

  3. Pingback: Album Top 100: Rolling Stones en DI-RECT onder Caro | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>