Hit of shit: Caro Emerald – A Night Like This (video)

Daar is ‘ie dan, de langverwachte tweede single van Caro Emerald. Die hard-fans moeten het al ruim een jaar doen met Back It Up, dat afgelopen zomer dan ook eindelijk de hitlijsten wist te bereiken. De opvolger heet A Night Like This en heb je misschien al gehoord in een commercial van Martini. Caro heeft nu ook zelf de videoclip af bij dit fijne nummer.

Want jawel, het is Caro weer gelukt om een tijdloos nummer te maken dat geschikt is voor vele gelegenheden – en vrijwel altijd vrolijk stemt. Net als Back It Up doet het mild-Caribisch aan, zit er een vleugje jazz in, hoor je allemaal akoestische (ik zou zeggen bijna ambachtelijke) instrumenten en hoor je de excentrieke sound van Caro Emerald.

Natuurlijk is het lastig om met een waardige tweede single te komen na de radiohit Back It Up. Maar ik denk dat Caro er glansrijk in is geslaagd. En dat ze bewijst een blijvertje te zijn! Eind januari verschijnt het album Deleted Scenes from the Cutting Room Floor. Ik kijk er naar uit!

Caro Emerald - A Night Like This

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Hit of shit: Caro Emerald – A Night Like This (video)

  1. tjep

    Beter dan back it up !

    benieuwd naar het album

      /   Reply  / 
  2. jesper

    HIT !! super :D

      /   Reply  / 
  3. Bas

    Natuurlijk goed maar ik had ook niet anders verwacht….

      /   Reply  / 
  4. Lia

    Super, cha cha cha

    Word hier helemaal vrolijk van! Ga zo door!

      /   Reply  / 
  5. Laatbloeier

    Wauw, dan ga je toch weer naar de zomer verlangen met zo’n lekker liedje. En Caro is een leuke vrouw om te zien, maar jammer van de foute kleding.

      /   Reply  / 
  6. Cor

    Heerlijk liedje hoor….

      /   Reply  / 
  7. mojo

    perfekt single ‘k krijg zomer gevoel van z’n mooie liedje.mediterranean swing babe (dolce vita)

      /   Reply  / 
  8. Dirk

    Geweldig nummer!!! Simpele accoorden, maar buitengewoon doetreffend! Mooie piano riff, jammer van het electrische gitaartje dat het mooie rumba ritme eerder afbreekt dan accentueerd (plectrum – ipv. vingers foei foei; gebruik toch nylon snaren!!!)En… helaas helaas heeft Caro Emmerald een veel te iel stemmetje voor dit juweeltje: dit nummer vraagt om een ‘wall of sound’ dat er staat en blijft staan ne nooit omvalt…

      /   Reply  / 
  9. Pingback: Album Top 100: Caro op 1, Lisa en Susan rukken op | Nlpop

  10. Joop

    Ze moet eens optreden in Cuba en dan gaat zelfs Fidël voor eeuwig plat! Eindelijk nu eens wat betere ..veel betere muziek als van die Hollandse Jankers !!!!!

      /   Reply  / 
  11. mama corleone

    Wanneeer komt ze in Nederland haar prachtige liedjes zingen .Wat een heerlijke stem en wat een heerlijk ritme en wat een mooie vrouw

      /   Reply  / 
  12. gijs

    @mama Corleone: ‘wanneer komt ze in Nederland … zingen’ ? Zij komt gewoon uit Nederland hoor en treedt (nu even niet door haar rug, ok) regelmatig op. Laatst nog bij de show van Evers Live38 XXL!

      /   Reply  / 
  13. Record.ed

    Betty Boop meets The Andrew Sisters en een “snuifje” Marylin Monroe. Leuk plaatje , meer niet.

      /   Reply  / 
  14. mama corleone

    Hallo Gijs dat wist ik echt niet sorry sorry sorry ,maar als ze hier optreedt wil ik er wel graag naar toe ,jij bent beter op de hoogte dan ik over het reile en zeile van CARO laat het even aan mij weten waar en wanneer ze optreedt hier, bedankt alvast ben in ieder geval door jou bericht weer wat wijzer geworden OUDOE!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  15. Gijs

    Geeft niks hoor mama Corleone, bedoelde het niet kwaad. Als je haar wilt zien moet je gewoon kijken op http://www.caroemerald.com en dan klikken op LIVE. Hier zie je alle optredens (veel al uitverkocht) en wellicht staat er een locatie in jouw buurt bij! Ze komt trouwens ook naar een optreden in Amsterdam ‘Because I’m a Girl’ samen met veel andere artiesten zoals Nikki, Waylon, Alain Clark, Karin Bloemen enzo. die allemaal belangeloos optreden voor het goede doel, dus gaan!

      /   Reply  / 
  16. mama corleone

    Hallo Gijs ik heb Caro bij Pauw en Witteman gezien te gek gr MaMa Corleone

      /   Reply  / 
  17. maria bakker

    Carolien van der Leeuw: een goede, originele en echte zangeres; hoop nog veel van haar te horen en te zien, want daar gelden dezelfde woorden voor. Ga vooral door, echt muzikaal, ambachtelijk, prachtig!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>