Hit of shit: Racoon – No Mercy (video)

Racoon geldt als één van de grotere acts van dit land, zonder een hele trits aan hitsingles. Weliswaar kent iedereen Love You More en Feel Like Flying, uiteindelijk stonden ze slechts één keer bij de tien best verkochte singles van Nederland. Wel worden liedjes van Racoon doorgaans grijsgedraaid door radiozenders, met name 3fm. Zij hebben de nieuwe single No Mercy inmiddels alweer opgepikt, daar is nu ook een videoclipje bij verschenen.

Voor de volledigheid: Racoon is gewoon geen singles-band, maar meer een artiest die het moet hebben van de platenverkoop. Another Day deed het fantastisch met 86 weken genoteerd in de Album Top 100, opvolger Before You Leave stond ook een jaar in de albumcharts. En dat resulteert weer in veel optredens, waaronder grote festivals.

Met No Mercy is Racoon weer lekker bezig. Er zit een wat onheilspellend element in dat je aandacht vasthoudt. En voor de liefhebbers van ‘lekkere wijven’ is Fatima Moreira de Melo ingehuurd om in de videoclip te pokeren. No Mercy klinkt verder als vanouds Racoon. Ik zou niet kunnen beweren dat de band nu een grote stap voorwaarts heeft gezet, maar misschien blijkt dit toch het geval op het album straks.

Racoon - No Mercy

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of shit: Racoon – No Mercy (video)

    1. sharon

      Vind je? Ik ben heel groot fan van haar en ik vind het niet slecht (alles wat Rach zingt bepaald niveau), maar nee sorry geef mij om eerlijk te zijn maar de nummers die ze altijd deed. Ik hou echt ZO niet van deze stijl, echt totaal niet mijn ding… Ik ben fan om de mooie liedjes die ze zingt.. En nee dat hoeven echt niet alleen maar ballads te zijn. Maar dit… Haar stem komt niet tot zn recht. Ik denk ook dat ze haar vaste fangroep hier geen plezier mee doet.. Ze is echt een waanzinnige zangeres en ik gun het haar ZO alle succes, maar ik denk dat dit ook niet de stijl voor haar is… Na ja, ze moet t verder zelf weten, maar dit soort muziek zal ik nooit kopen, hoe zeer ik haar ook wil steunen..

        /   Reply  / 
      1. Kevin

        Ze lijkt op die chick van Cascada. Nu ook nog dezelfde soort muziek maken lol..

          /   Reply  / 
  1. Pingback: Album Top 100: Racoon achter Adele, Krystl in top 10 | Nlpop

  2. Pingback: Single Top 100: Tweede top 10-hit Racoon door X Factor | Nlpop

  3. Cas

    Hit, maar clip is shit

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Gouden album en gouden single voor Racoon | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>