Jim scheert zich weer kaal

De krullen van Jim Bakkum verdwijnen binnenkort in de prullenbak. De zanger scheert zichzelf over een maand namelijk kaal, verklapt hij in gesprek met het AD. "Niet omdat ik zo’n rebelse jongen ben, maar omdat het gewoon lekker is na al die avonden in Grease waar m’n haar stijf stijf stond van het vet." Tja, dat is nou net een gespreksonderwerp dat NLpop afgelopen week niet aansneed.

Woensdag waren we te gast bij de platenmaatschappij van Jim voor een interview. Het is een leuk gesprek geworden, begin volgende week kun je het op deze blog terugvinden. Jim vertelt daarin veel over zijn aanstaande theatertour, de samenwerking met Bart van XYP, het Marco Borsato-gevoel en de cover-cd's van Raffaëla en Sharon.

Als klap op de vuurpijl mogen we ook drie cd's en twee gesigneerde strooifoto's weggeven. Daarover volgende week meer op NLpop, kom dus zeker terug!

Zie ook:
- Luistertest Jim II: "Ik sta niet graag in de aandacht"
- Luistertest Jim: "Grappig dat mensen me met Borsato vergelijken"

facebook share facebook share

29 Reacties // Reageer

29 thoughts on “Jim scheert zich weer kaal

  1. Suzan

    Leuk, dat van dat kaalscheren heeft hij al wel eerder latenvallen.
    Stond hem destijds ook wel goed, ja wat niet eigenlijk!!

      /   Reply  / 
  2. Geesje

    Ben benieuwd naar het intervieuw, Er staat ook een mooi intervieuw in het AD vandaag. Ik vind het nummer dat hij met Bart Voncken geschreven heeft “Raak me aan” een van de mooiste nummers van het album, maar ik vind ze eigenlijk dit keer allemaal goed.
    Jim vertelde inderdaad een hele tijd geleden al, als Grease stopt de 29ste juli zit ik de 30ste bij de kapper en gaat er alles af.

      /   Reply  / 
  3. ruud

    vinger jij je ook altijd op Jim?

      /   Reply  / 
  4. rapanui

    dit vind ik echt goed nieuws! hij zag er tijdens het uitkomen van zijn 2e album zoo lekker uit met dat gemillimeterde haar! k vind die krullen maar niets, en hoop dat hij weer wat stoerder wordt. t is nu zo’n softie ;)

      /   Reply  / 
  5. jimmieee fan

    s0nde!! hys nu juist zo lekker!(L) ik heb je album vrij jim!

      /   Reply  / 
  6. Koen

    Dus hij gaat ookal op de Britney Spears-tour?

      /   Reply  / 
  7. Ronald

    Zo zie je maar weer dat het gespreksonderwerp Jim op uiterlijk uitloopt.
    Tja als je muzikaal niks meer te melden hebt, he…

      /   Reply  / 
  8. Suzan

    Lees eerst het aartikel in het AD Ronald, hij heeft heel wat te melden.

      /   Reply  / 
  9. Ronald

    Ja, en?
    Maar toch verzandt het hier weer over uiterlijkheden. Ben toch niet op een mode- of wat dan ook forum belandt?

    Fijne fans heeft die gast, maken zich alleen maar druk over zijn haar…

      /   Reply  / 
  10. Sandra

    Wie maken zich hier druk om zn haar dan? Het gaat natuurlijk om de muziek, en de echte fans kopen zijn cds. Dáár gaat het om, zijn muziek. Als hij wat gaat doen met zn haar, oke dan is dat een leuk nieuwtje maar we maken ons daar niet druk over hoor :S

      /   Reply  / 
  11. Geesje

    En wie zijn er weer negatief aan het reageren juist puberale jongens!! wat was het ook alweer meiden wat ik laatst las van een zekere “R” negeren dan gaan ze vanzelf weg
    In het AD die krijgen het ook langzaam maar zeker door:
    Jim is gegroeid. Van de bescheiden en ontwapenende nummer twee van Idols tot een multi-getalenteerd en zelfverzekerde artiest. Dat laatste mag niet worden verward met arrogantie- die is hem vreemd.
    Op Vrij is dat in elk geval als zanger met de mooi sonore, donkerbruine stem in poppy liedjes met een scheut blues, soul en rock-’n'-roll,
    Dat zijn enkele stukjes uit het intervieuw dat geschreven is door Arno Gelder voor er weer gedacht word dat het van een vrouw afkomstig is

      /   Reply  / 
  12. sanne

    Wij verzanden niet in uiterlijkheden de schrijver van dit stukje doet dat. Misschien moet je het negeren Ronald dan gaat Jim zijn haar vanzelf weg. Maar je kunt natuurlijk ook alles over Jim lekker blijven lezen en erop reageren. Blijf je bezig.
    PS met of zonder haar het blijft een leuke vent met een prachtige stem !!

      /   Reply  / 
  13. Ronald

    Sinds wanneer is een mening geven puberaal.
    Puberaal is over dingen praten die er niet toe doen. Hoe lekker iemand wel is met of zonder haar, dát is puberaal.

    Nee hoor, ze maken zich er niet druk om
    Hahaha. Gaat over borsthaar, over afgeschoren haar. Tig berichten. Goh wil ik weleens weten wat er geschreven wordt als ze zich écht druk maken over dat soort dingen.
    Niet zo puberaal doen dus, het is maar afgeschoren haar. Zie je niet bij het draaien van een CD…
    Hahahahaha

      /   Reply  / 
  14. Suzan

    Ach Ronald, wie maakt zich er nou druk over, jij toch weer zeker.
    Zoals altijd maakt jij van een mug een olifant.
    Al loopt hij met een zak over z’n hoofd, hij blijft leuk.
    En vooral z’n nieuwe CD!!!!!!

      /   Reply  / 
  15. Ronald

    Ja en dat is nou juist een uitspraak waardoor je laat zien dat uiterlijk belangrijk is. Wat maakt het in godsnaam uit hoe zanger eruit ziet?

    Ik kan ook over het sikje van James Hetfield, of over het aantal piercings gaan praten over de zanger van een band. Doet er toch helemaal niet toe? Dit soort onderwerpen zie je echt alleen bij topic over Jim verschijnen.
    Bij het stukje over Within Temptation bijvoorbeeld gaat het gewoon om wat ze muzikaal aan het doen zijn. Niet of haar jurk nou weer roze is ofzo?
    Juist daarom start de topicstrater dit soort onderwerpen. Hij weet gewoon als het Jim betreft er over dat soort pietluttigheden reacties komen. Voor hem ook weer wat te lachen. Joh, als Jim een wind laat hebben jullie het er waarschijnlijk nog over. Dat weet ie gewoon.

    En zeg nu niet dat het niet zo is.
    Bij wie heb je anders ‘discussies’ aangetroffen over haardracht enzo op dit blog? Zeg het maar.

      /   Reply  / 
  16. Suzan

    Van wie zijn de meeste reactie????
    Uhmmmm……….

      /   Reply  / 
  17. Ronald

    Weet ik niet Suzan. Jij hebt ze geteld?
    Kan net zo goed jij zijn…

      /   Reply  / 
  18. kim

    Oh oh oh de lozer maakt weer een giga discussie los. Volgens mij is hij ingehuurd door dit forum. Ik kom de naam van die zielepoot overal tegen. Vooral als het om Jim gaat. Wat heeft die gast ?

      /   Reply  / 
  19. Geesje

    @ Kim hij heeft een Giga Jim obsessie

    En alle oudere Jim fans liggen in een deuk door die geweldige vragen over haar en borsthaar ” had je vroeger ook al borsthaar” en dat vragen ze aan een 19 jarige nee dat is toppunt van vragen stellen.

    Maar ik moet je in een ding gelijk geven Ronald ze begrijpen hier goed op dit Blog dat jij er weer volop tegen aan zal gaan met je commentaar, en vragen zich waarschijnlijk af hoe lang het zal duren voor je verschijnt en gelukkig stel je ze niet teleur.

    Geef mij het intervieuw van een uur van Volgspot maar dan hoor je waar het om draait zijn TALENT!!!!
    Ook het intervieuw van het AD was leuk
    Ik mag hopen dat het intervieuw van pop.blog iets te melden heeft.

      /   Reply  / 
  20. kim

    Als het weer Herman Roggeveen is die die vragen heeft gesteld gaat het waarschijnlijk over zijn schaamhaar dat is het enige haar waar Herman nog niets over heeft gevraagd. Misschien een tip voor Herman: “Jim verf je je schaamhaar”
    Het zou leuk zijn als je ook wat over zijn nwe cd vraagt Herman.

      /   Reply  / 
  21. Herman

    @ Kim: kom begin volgende week maar terug, dan kun je hier mijn interview met Jim terugvinden. Uiterlijkheden zijn wel aan bod gekomen maar het ging veel meer over Jim als muzikant.

      /   Reply  / 
  22. Herman

    @ Roland: Als Sharon haar hoofd kaalscheert, kun je het hier ook lezen hoor :-)

    In dit geval zag ik in dit nieuwtje een mooie aanleiding om mijn interview voor komende week alvast onder de aandacht te brengen. En toegegeven: commercieel gezien was het ook geen onverstandige zet.

      /   Reply  / 
  23. Ronald

    @ Herman. Denk je dat Within Temptation daar mee bezig is dan, Herman? Die hebben veel te druk met andere dingen. t Is Ronald trouwens…

      /   Reply  / 
  24. Bianca

    “Jim als muzikant”, daar ga je me ietjes te ver. sorry. Ik zie hem meer als een entertainer. ;) En daar is hij goed in hoor. Is niet om flauw te doen. Ik kan wel waardering opbrengen voor de ex-idolkandidaten. Ze doen allemaal wat ze willen en dan denk ik, take it or leave it.
    Dat gezeur over ‘daar hoor je niets meer van’, die is beter, nee die is beter, die heeft meer succes..het is trouwens zo moeilijk om dat succes vast te houden in NL. En als je dat wel kunt, wilt dat vooral in hier eecht niet zeggen dat je kwaliteit hebt ofzo toch!?
    En tja, tis een blog. Als het over haar gaat is toch niet het einde van de wereld ;)

      /   Reply  / 
  25. Robin

    ”Jim vertelt daarin veel over zijn aanstaande theatertour, de samenwerking met Bart van XYP, het Marco Borsato-gevoel en de cover-cd’s van Raffaëla en Sharon”

    Dit snap ik niet.. en waar kan ik dat terug vinden

      /   Reply  / 
  26. Sandra

    Maar Ronald, dit stuk is toch niet door een fan geschreven dus hoe kun jij nou zeggen over honderden fans dat zíj zich druk aan het maken zijn over zijn borsthaar of zijn gewone haar?

    Ach weet je, hou je commentaar de volgende keer maar voor je :)

      /   Reply  / 
  27. Charlotte koster

    Jim kaal :( MAAr hij is en blijft een lekkerding :P :D

      /   Reply  / 
  28. Charlotte koster

    Jim kaal :( MAAr hij is en blijft een lekkerding :P :D

      /   Reply  / 
  29. ...

    ik vind heel vaak met wedstrijden zoals idols dat vaak de ‘zogenaamd’ knappe jongens ver komen en dat de goede er vaak uitgaan (niet altijd hoor, soms gaan kandidaten er terecht uit). Ik vind dat dit soort wedstrijden om de muziek gaat en niet om het uiterlijk( nu niet een of andere discussie beginnen, want dit is gewoon mijn MENING)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>