Debuutalbum Lisa (X Factor) verschijnt 30 november

It’s official. Op 30 november verschijnt Lisa, het debuutalbum van Lisa Hordijk. Ze won in mei dit jaar de grote finale van X Factor en scoorde daarna de grootste hit uit een tv-talentenjacht met Hallelujah, dat tien weken de hitlijst aanvoerde. Momenteel zit Lisa in Londen om het album op te nemen. Een eigen keuze, omdat ze geen Nederlandse productie wilde.

Voorafgaand aan het titelloze debuut zal er nog een single worden uitgebracht van Lisa. Runner-up Rachel Kramer beloofde onlangs overigens ook met een single te kopen.

facebook share facebook share

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Debuutalbum Lisa (X Factor) verschijnt 30 november

  1. Inge

    Lisa ben ik nooit zo weg van geweest… Goeie stem heeft ze vind ik, maar verder gebeurde er vrij weinig op de buhne: geen show ( t entertaingedeelte miste ik echt bij haar), geen emotie, ik vind haar uitstraling niet zo en ik mis personality bij haar. De mensen die Lisa en Rachel live hebben gezien tijdens een van hun optredens door het land ( ik 4x!)weten dat Rachel Lisa gewoon van het podium blaast. Ik koop Lisa’s album iig niet.
    Geef mij Rachel dr muziek maar ;) ook een supergoeie zangeres, maar zij kan ook écht emotie overbrengen, haar uitstraling is veel beter, en Rachel geeft ook echt een show/performance weg. Daarnaast heb ik echt bewondering voor die vechtlust van haar. Haar single kunnen we trouwens halverwege deze maand verwachten!

      /   Reply  / 
  2. fanny

    Ook ik vind Lisa niet bijzonder. Heb haar 2x met Rachel live mogen zien deze zomer. Ik was tijdens x factor wel voor Lisa, maar tijdens die optredens was Rachel idd gewoon zoveel beter… Zingen kan Lisa, maar daarmee houdt het op. Inge, Ik sluit me verder helemaal bij jouw verhaal aan. Lekker origineel ook trouwens, om Lisa als naam te kiezen :S

      /   Reply  / 
  3. Simone

    Ik heb Lisa en Rachel ook 2x samen live gezien, 1x in Hoorn en 1x in Amersfoort. En wat Fanny zegt is gewoon echt waar! Lisa staat op het podium en zingt heel goed, that’s all. Rachel maakt echt wat van het optreden: ze zingt niet alleen, maar geeft gewoon een show weg, beweegt veel meer, ik vind haar uitstraling veel leuker en zoekt veel meer het contact met het publiek op. Ook ik was eigenlijk voor Lisa in x factor, maar nu ik ze allebei live heb gezien 2x is mn mening echt bijgesteld.. Rachel is gewoon echt beter en heeft veel meer die ‘x-factor’!

      /   Reply  / 
  4. Robin

    Ik ben ook eens met de bovenstaande reacties, Lisa kan wel zingen hoor maar verder is het niet veel..

      /   Reply  / 
  5. Vera

    Lisa is supergoeie zangeres en heeft een dijk van een stem. Oke het is wel zo dat ze ‘minder’ presenteert dan Rachel(die wel beter is),maar Lisa heeft wel iets bijzonders vind ik. Ik heb Rachel&Lisa 2x live gezien.En wat ik daar heb gezien van zowel Lisa als van Rachel vond ik super!Hun samenwerking, hoe ze elkaar aankondigen,hun duetten, hun spontaniteit.Dus ik vind het onnodig om zo over Lisa te praten alleen omdat ze niet zo show geeft als Rachel. Ik ga het debuutalbum van Lisa zeker toevoegen aan me cd-lijst.

      /   Reply  / 
  6. Caitlin

    Ik ben ook naar een optreden geweest, in Scheveningen, en toen Rachel zong bleven kijkers een beetje met elkaar babbelen, en toen Lisa zong viel iedereen stil, werd er meegezongen en hoorde ik overal om me heen complimenten over haar zangkwaliteit. Het is maar hoe je vermaakt wilt worden. Rachel is een goeie zangeres, leuk voor op feestjes, maar Lisa heeft een stem die mensen ontroert en die gewoon indruk maakt. Ik kan persoonlijk niet wachten tot dat album er is!

      /   Reply  / 
    1. eline

      Caitlin, ik ben ook in Scheveningen geweest, hebben we wel naar hetzelfde optreden gekeken?? Ik vind juist het tegenovergestelde: Lisa dr stem vind ik niet zo bijzonder, en Lisa weet me al helemáál niet te raken. Rachel daarentegen heeft me al meerdere keren in tranen gekregen. Lisa dr stem maakt op mij iig geen indruk, Rachel dr stem wel heel veel!

        /   Reply  / 
      1. eline

        ow ja: en Rachel zocht constant contact met het publiek, kwam zelfs een keer de trap af! Lisa zong alleen, nummer na nummer. Beetje saai :S

          /   Reply  / 
  7. Caitlin

    Op de plek waar ik stond, waren mensen niet zo geboeid. Misschien stonden jullie vooraan, ik niet in elk geval. Maar volgens mij hebben we het hier over smaak, en daarover valt niet te twisten volgens mij. Rachel en Lisa zijn allebei goed op hun eigen manier. Zo zie ik het. Je hebt Adele en je hebt Madonna (nu wil ik Rachel niet met haar vergelijken, hoor). Allebei toppers, op een ander manier. Ik ben meer een ‘luistermens’, dus ik hoef niet zo nodig een feestbeest te zien op het podium, mij gaat het om de muziek en wat het met me doet. Jullie doen nu net of performance belangrijker is dan zang, en daar ben ik het niet mee eens. Maar het is geen wedstrijd(meer)tussen Lisa en Rachel. Ik hoop dat Rachels single het ook goed gaat doen.

      /   Reply  / 
    1. eline

      Het grappige is dat ik bij x factor ook voor Lisa was…Maar ik ben door die optredens door het land ( ik ben in totaal 3x naar ze toegeweest, oa in Scheveningen) helemaal om. Rachel weet het publiek wel degelijk te boeien, als je vooraan had gestaan had je dat geweten. Ik vond het gewoon heel leuk hoe ze met het publiek omging en zelfs een keer de trap af kwam om handjes te geven, en ik vond Rachel dr zang gewoon sterker en overtuigender dan die van Lisa. Rachel raakt me met haar stem, Lisa laat me koud zeg maar. Maar goed, dat zijn meningen idd :)

        /   Reply  / 
      1. Geesje

        Kijk en dat heb ik en nog vele mensen meer nu bij Lisa haar stem, haar single stond niet voor niks zolang op nr.1
        Moet nog maar zien of Rachel dat gaat lukken.

          /   Reply  / 
    2. Geesje

      Ik ben het volledig met je eens Caitlin!
      Ook ik wil genieten van de stem die me raakt en niet afgeleid worden door iemand die over het podium van links naar rechts danst.

        /   Reply  / 
      1. Levine

        Geesje, vind ik dat je daarvoor beter bij Rachel kan zijn als het gaat om een stem die je raakt… Lisa raakt mij namelijk totaal niet, Rachel raakt me iedere keer weer! ;) Maar goed, dat is mijn mening :)

          /   Reply  / 
        1. Geesje

          Gelukkig dat smaken verschillen!

            /   Reply  / 
  8. Carola

    Caitlin, je hebt wel een beetje gelijk hoor. De zang moet idd niet onder de performance gaan lijden. Maar dat is bij Rachel ook zeker niet het geval! Rachel kán zingen en dansen tegelijk ( kijk radar love of good god maar eens terug; geen noot vals, maar ze loopt er wel bij te springen!). Ik denk dat wanneer Lisa erbij zou gaan dansen haar zang er écht wel onder zal lijden. Kortom: Lisa is een hele goeie zangeres, maar Rachel is veelzijdiger, kan beter gevoel overbrengen, kan zingen en dansen tegelijk dus een show weggeven, en ik vind dat Rachel ook meer uitstraling heeft on stage. Maar goed dat vind ik iig.

      /   Reply  / 
  9. BoycotIdols

    Dat is mooi. Ik had nieuwe onderzetters nodig.

      /   Reply  / 
    1. PINHEAD

      Ik heb ze niet meer nodig, heb onlangs Heideroosjes onderzetters gekocht…

        /   Reply  / 
  10. Ron

    En we komen weer in dezelfde eeuwig durende discussie over wie er wel of niet beter is. Kom op mensen gedraag je eens volwassen en bekijk deze 2 talenten als 2 andere artiesten, ze zijn beide anders in de manier van performen en zingen dus ook totaal niet te vergelijken met elkaar.
    Zeker na zo’n serie talentenjachten, ik hoop dat ze het beide heel goed doen, omdat ze beide goed zijn in d’r eigen ding

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>