Vanavond: finale Holland’s Got Talent 2012 (poll)

In een zinderende show zal de strijd in Holland’s Got Talent ten einde komen

Er staat weinig zangtalent in de finale van Hollands Got Talent dit jaar. Zangeres Laura Fischer neemt het op tegen een jongleerder, een ropeskipping act, een illusionisten act, een breakdancegroep en maar liefst drie hiphop dansacts.

Alle lofuitingen van de jury ten spijt, het is niet de verwachting dat Laura deze strijd zal winnen. Hoewel niets natuurlijk onmogelijk is in de wereld van de talentenjachten.

Update: de ropeskipping act DDF Crew heeft inderdaad gewonnen.

Wie moet volgens jou Holland's Got Talent 2012 winnen?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vanavond: finale Holland’s Got Talent 2012 (poll)

  1. Arjan Hensens

    Laura is zo overrated… haar vorige optreden was echt slecht…

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Ik snapte het vorige week ook al niet dat de jury het zo geweldig vond. Gordon zei toch dat hij zeker 2 jaar niet zo’n talent heeft gehoord. Nou er was of is echt iets mis met zijn oren.

        /   Reply  / 
  2. leefz

    Ik vind de talenten prima hoor, maar ik heb steeds meer het idee dat deze talentenjachten vooropgezet zijn. Ik kan meer voorbeelden noemen uit andere talentenjachten, maar neem hier bijvoorbeeld the Devils: Bijna allemaal jongens die al eens eerder meegedaan hebben of al succes hebben gehad in de showbizz (maar alweer uitgerangeerd waren), komen ineens met een super professionele goochel act (die wel erg professioneel is voor een groep ‘amateurs’. Vervolgens wordt hun showbizzachtergrond niet uit uitgediept in het programma en heel Nederland speelt het spelletje mee (net doen alsof we niet weten wie deze jongens zijn).Deze shows lijken de laatste paar jaren steeds meer een platform voor uitgerangeerde artiesten die al eerder voor Endemol, eyeworks of blue circle hebben gewerkt om ze zo een nieuwe carriere impuls te geven. Echte nieuwe talenten komen niet door de selectierondes heen tenzij ze een interessant verhaal hebben (“mijn moeder is overleden aan kanker dus ik wil dit zoooo graag *traan*, of “We zijn heel arm en hebben op straat geleefd *traan*). Met een van de producenten bevriend zijn of naar bed gaan schijnt ook te helpen. Ik pas ervoor. Veel plezier met kijken naar de show.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>