Glennis, Yes-R en Dré Hazes in Ranking the Stars

Afgelopen zondag begon het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Vanavond wordt die eerste uitzending herhaald, en komende zondag is een nieuwe aflevering te zien. Met ruim 770.000 kijkers scoorde de eerste aflevering bijzonder goed voor Nederland 3.

Ik had hier natuurlijk vorige week al een stukje over kunnen schrijven, maar heb de eerste aflevering gemist en teruggekeken. Ranking the Stars is volgens mij één van de betere celeb-shows op de Nederlandse tv. Bovendien vinden we dit seizoen een aardig aantal artiesten uit de Nederlandse muziekscene achter de beroemde desks bij Paul de Leeuw.

Zo zijn Glennis Grace, André Hazes jr, Yes-R, Patricia Paay en Stacey Rookhuizen te zien. Eigenlijk zou Estelle Gullit ook meedoen, maar zij zegde om begrijpelijke redenen af. Haar plaats wordt door een wisselgast ingenomen. In aflevering 1 was dat Charly Luske.

Daarnaast zijn Caroline Tensen, Loretta Schrijver, Leco van Zadelhoff en Yuri van Gelder van de partij. De champagne vloeit uiteraard volop, en de vragen over seks, drugs en rock & roll leiden weer tot hilarische grappen en verrassende ontboezemingen.

Aflevering 1 wordt vanavond om 22.45 uur herhaald op Nederland 3, of kijk hem hier via Uitzending Gemist. Zondagavond om 20.20 uur wordt aflevering 2 uitgezonden.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Glennis, Yes-R en Dré Hazes in Ranking the Stars

  1. Johan van de Velde

    Is dit een (pop)muziek programma?

      /   Reply  / 
  2. Marcus Lucas Auteur

    Bekijk gerust het archief van NLpop en zie dat vanaf het begin in 2005 allerlei gerelateerde topics besproken zijn. Van real-life soaps tot interviewprogramma’s tot Dancing with the Stars, enz. De helft van de gasten in dit seizoen van Ranking the Stars is gerelateerd aan de Nederlandse muziekscene. Ik was al van plan om er een stukje over te schrijven, maar had even gemist dat ze zondag al begonnen zijn. Ik ben vast niet de enige, toch? haha.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Vanavond: De Beste Zangers Unplugged met Nick & Simon | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>