Recordopbrengst Serious Request 2013: 12.302.747 euro

Actieweek 3FM voor Rode Kruis resulteert wederom in record

De eindstand van de 2013-editie van Serious Request is 12.302.747 euro. Dat is opnieuw een recordopbrengst! Vorig jaar was de eindstand 12.251.667 euro.

Serious Request 2013 was groter dan ooit. De 3FM-dj’s Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering zaten zes dagen lang opgesloten in het Glazen Huis in Leeuwarden. Zonder te eten maakten zij onafgebroken radio en tv.

Daarnaast werden overal in Nederland acties georganiseerd, was er de bekende veiling, zagen we slaapgasten variërend van Jan Smit tot André Kuipers, en hebben talloze anderen zich belangeloos ingezet voor het goede doel.

Het thema van dit jaar was Let’s clean this shit up; het bestrijden van kindersterfte als gevolg van diarree. Alle opbrengsten gaan naar het Rode Kruis.

Het Glazen Huis staat volgend jaar in Haarlem en in 2015 in Heerlen. De dj’s en de thema’s voor de komende edities worden tegen die tijd bekendgemaakt.

Op het grote slotconcert konden we vandaag genieten van onder meer Kensington, Caro Emerald, Racoon, Nielson,Tim Knol en Alain Clark.

Caro Emerald en Mr. Probz zingen Waves:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>