The Voice of Holland: De finalisten en hun singles

Uitgeschakeld: Wudstik, Cheyenne Toney, Jennifer Lynn, Shirma Rouse

De finaleweek in het vierde seizoen van The Voice of Holland is aangebroken! Vrijdag volgt de grote ontknoping. Wie mag zich The Voice van 2013 noemen?

Marco Borsato staat met twee talenten in de finale, terwijl Trijntje niemand meer over heeft. Ilse en Ali brachten elk één talent naar de finale. Gerrie Dantuma, Julia van der Toorn, Mitchell Brunings en Jill Helena gaan voor de titel!

De finalistensingles op iTunes:

• Gerrie Dantuma – Beneath Your Beautiful
• Julia van der Toorn – Age
• Mitchell Brunings – Arms Of A Woman
• Jill Helena – Als Alle Lichten Zijn Gedoofd

Favoriet(en) in finale TVOH-4

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Wudstik werd nipt uitgeschakeld met 49 procent van de stemmen, Cheyenne Toney ging naar huis met steun van 46 procent van het publiek, Jennifer Lynn kreeg 33 procent van de stemmen, en tenslotte Shirma Rouse 47 procent.

Meer info The Voice of Holland officieel: WebYoutubeFacebookTwitter

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “The Voice of Holland: De finalisten en hun singles

  1. Vinn

    Gelukkig Gerrie door, was bang dat Wudstik door zou gaan. Alleen jammer dat Cheyenne niet door is, ze was weer verassend goed maar waarschijnlijk toch te laat gepiekt.
    Ik vond Mitchell weer niet super en Jennifer was gewoon beter. Jill en Shirma was een close call. Shirma was voroge liveshows beter en dit heb haar dit keer de kop gelost.

    Imprincipe zou Julia niet kunnen winnen omdat voorheen Gerrie altijd meer stemmen kreeg dan haar.
    Ik hoop dat Gerrie wint of anders Jill

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Ja deze vier gaan voor de titel… om vervolgens niet door te breken en te eindigen met een covertje door The Voice op hun naam…

      /   Reply  / 
  3. BéTé

    The day after; wat een slécht programma was het eigenlijk ook weer :D

      /   Reply  / 
  4. Yoshi

    Tof dat Julia in de finale staat en Mitchel. Persoonlijk had ik dan nog liever Wudstik inplaats van Gerrie en Shirma inplaats van Jill.

    Julia gaat het winnen.

      /   Reply  / 
  5. Tess

    Gerrie of Jill moet winnen! Al verwacht ik gewoon Julia, maar de liedjes en stem van Gerrie & Jill liggen meer bij mijn smaak.

      /   Reply  / 
  6. ArjanH

    Julia zal wel gaan wennen. Ik heb niets met haar simpele zang. Doe mij maar Gerrie want die heeft The Voice. Jill is te schreeuwerig. Mitchell zijn stem laat het te vaak afweten. Vind dit de slechtste seizoen van The Voice tot nu toe. De hele setup, studio, juryleden, een tegenvallend seizoen.

      /   Reply  / 
    1. BéTé

      Mee eens … wat betreft je mening over dit seizoen. Het enige lichtpuntje was de frisse Ilse de Lange. En ze had een leuke klik met Marco B. Als jurylid was Ali B. tenenkrommend slecht!! En met Trijntje (hoe erg ik haar ook waardeer als zangeres) is gewoon geen goede televisie te maken. Ook ontbreekt het haar aan visie als coach … zelfs Ali B. toont meer inzicht!!

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Dus ergernissen ten top maar wel kijken… ik blijf het raar vinden. Grote kans dat Ali B er volgend jaar weer inzit… kijk je weer?

          /   Reply  / 
        1. Johan van de Velde

          Wat is erger: ergernissen en toch kijken, of niet kijken en tòch ergernissen?
          😄

            /   Reply  / 
        2. BéTé

          Dat ik – ondanks mijn ergernissen – volgend jaar weer kijk (wat nog maar de vraag is…) is net zo raar als het feit dat jij al jarenlang je ergernissen schrijft op allerlei fora. En dat je dat volgend jaar ook weer doet… dat is geen vraag. So what’s your point?

            /   Reply  / 
  7. Bastian

    Wudstik vs. Gerrie: Wudstik is dé artiest en Gerrie de zingende huisvrouw. En toch gun ik het Gerrie wel. Zij heeft het programma ook meer nodig. Wudstik gaan we zeker nog meer van horen!

    Julia vs Cheyenne: Julia is the one to beat. Ik vind haar niet veel aan als artiest. Ze mag ook meer emotie tonen, dat doet Cheyenne heel goed. En die vind ik elke week veel verrassender. Ik had dan telkens iets van ‘waar zal ze vanavond mee komen?’ en bij Julia is het vaak hetzelfde, maar goed niet alleen bij Julia…bij een aantal andere deelnemers ook. Cheyenne vind ik ook veel leuker om naar te kijken als artiest. Jammer dus dat zij eruit ligt. Hopelijk horen we meer van d’r.

    Mitchell vs Jennifer: Jennifer ligt er terecht uit. Zingen kan ze, maar ze mist wat mij betreft persoonlijkheid en de gunfactor. Gaan we weinig van horen gok ik. Mitchell terecht door, maar mist ‘star quality’ vind ik.

    Shirma vs Jill: Shirma is gewoon goed, period. Jill is mijn favoriet. Ik kan er gewoon niets aan doen, maar de ballades die ze zingt e de uithalen erbij..heerlijk :P Meer meer meer ;-)

    Ik hoop dat Jill wint, maar denk dat Julia er met de hoofdprijs van door gaat…

      /   Reply  / 
  8. hermanb

    Ik begrijp even iets niet helemaal. In de tussenstand (zo’n 10 minuten voor de eindstand) ligt Jennifer voor op Mitchell. In de eindstand heeft Mitchell 2x zoveel stemmen als Jennifer. Eh…. vanaf de tussenstand heeft Vodafone in de SMS-en de naam “Jennifer” automatisch omgezet naar “Mitchell” of zo? Ik zou graag de cijfers willen zien van tussen- en eindstand. Want hier klopt volgens mij iets niet. Storinkje van Vodafone brengt Mitchell in de finale?!?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>