Hit of shit: Ralf – The Only One (video)

Junior Songfestival-winnaar Ralf heeft deze week zijn titelloze debuutalbum aan de pers gepresenteerd. Bij een nieuw album hoort natuurlijk een nieuwe single, gekozen is voor het Engelstalige The Only One. In vergelijking met doorbraakhit Click Clack is het een wereld van verschil. De speelse tienersound heeft plaatsgemaakt voor een Justin Bieber-geluid. Sterker nog: Ralf had net zo goed Biebers hit Baby opnieuw kunnen inzingen, een kniesoor die het verschil had gemerkt.

Natuurlijk zijn er wel verschillen tussen beide composities te vinden, maar niemand zal kunnen ontkennen dat The Only One wel erg veel weg heeft van Baby (of de Nederlandse persiflage Balhaar). De tekst bestaat verder uit een aaneenschakeling van clichés die fonetisch lekker in het gehoor liggen en niet te moeilijk meezingbaar zijn. Je bent zelfs geneigd bij de allereerste luisterbeurt al de coupletjes mee te zingen.

Hier is een echte hitsinglesmid aan de slag gegaan om Ralf nu echt op de kaart te zetten. Want met zijn liedjes uit het afgelopen jaar heeft hij het vuurtje rondom zichzelf lekker aangewakkerd, een superster is Ralf niet geworden. Justin Bieber is dat wel. Als de fanschare het weinig originele doch o zo gelikte geluid van de nieuwe Ralf accepteert, dan is er een grote toekomst voor de tienerster weggelegd.

Ralf - The Only One

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Hit of shit: Ralf – The Only One (video)

  1. smk

    Absolute saaie shit! En de styling en choreografie is ook om te janken.

      /   Reply  / 
  2. ArjanHensens

    Is dit de gayversie van een Justin Bieber? haha

    vind het n beetje knullig..

      /   Reply  / 
    1. @lbert

      Wat een kul en al was het zo !!!

        /   Reply  / 
  3. BoycotIdols

    Je kan in dit geval de rubriek beter shit of heel shit noemen.
    Dit wordt geen hit…

      /   Reply  / 
  4. Bazz

    Lekkere track vind ik het :) Hij is nog erg jong en denk dat hij zeker een hit kan scoren..in de kidstop 20. Maar dat is niet erg, we gaan in de toekomst ongetwijfeld meer van hem horen! :)

      /   Reply  / 
  5. Steffan

    And I was like Baby, Baby

    Klinkt precies hetzelfde als Justin Bieber – Baby

      /   Reply  / 
  6. anti ralf

    ik haat ralf hij doet vet justin bieber na
    hij heeft one les lonely vet na gedaan die van hem heet the only one is dat niet het zelfde als one les lonely girl (eigenlijk is one les lonely een hit) (en the only one is shit ) oke doei hij is kut die ralf

      /   Reply  / 
  7. BoycotIdols

    Justin Bieber wekt bij velen al braakneigingen op, kan je nagaan hoe verschrikkelijk Ralf is…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>