Anita Meyer wint De Beste Zangers van Nederland 2011

Tot het laatste moment bleef het spannend wie De Beste Zangers van Nederland 2011 op zijn of haar naam zou schrijven. Aan het einde van de laatste aflevering mocht elke artiest zijn voorkeur uitspreken voor een overall winnaar over de afgelopen weken. Verschillende collega’s mochten twee streepjes achter hun naam zien verschijnen, uiteindelijk gaf Lange Frans de doorslag: hij vond Anita Meyer de beste die met drie stemmen de 2011-editie van De Beste Zangers van Nederland op haar naam schreef.

Lange Frans en Anita Meyer hadden in Frankrijk dan ook een goeie click. Frans moest bijna elke week een liedje zingen dat hem eigenlijk niet goed lag. Maar bij Why Tell Me Why van Anita Meyer besloot hij het anders aan te pakken. Hij schreef nieuwe raps op de melodie van het nummer en nam deze uiteindelijk in duetvorm op. Het nummer werd een grote hit op YouTube.

Of het de doorslag heeft gegeven bij Frans’ keuze… we zullen het misschien nooit weten. Feit is dat Anita collega’s als Do, Glennis Grace en Xander de Buisonjé heeft verslagen. Een leuk compliment voor deze dame uit de vaderlandse popindustrie.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Anita Meyer wint De Beste Zangers van Nederland 2011

  1. Claire

    Anita Meijer vind ik zo geweldig mooi zingen. Ze weet je diep te raken met haar stem. Overigens vind ik alle deelnemers steengoed hoor. Maar Anita wat ben jij toch een geweldige zangeres, zo mooi, zo gevoelig zo intens en zo verstaanbaar.

      /   Reply  / 
  2. joyce

    Ja, of Anita de beste zanger(es) is wordt helaas niet door het publiek bepaald,.Jammer dat er niet annoniem wordt gestemd want door deze manier van stemmen wordt de individuele uitgebrachte stem toch beinvloed door het verloop van de stemming. De persoonlijke (band) en de voorkeur die wordt uitgeproken onderling is hiermee niet hetzelfde als degene met de beste stem ,,, Ik dacht dat het daar uiteindelijk om ging, Glennis is kwa uitspraak en bereik mijn inziens hier de beste geweest

      /   Reply  / 
  3. Robin

    Het is maar amusement hoor, niet zo zwaar aantillen. Ik hoop dat de volgende editie alleen zangeressen bevat.

    Bijvoorbeeld met: Ilse de Lange, Ruth Jacott, Sharon Kips, Lisa Lois en nog wat anderen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>