Anita Meyer en Lange Frans met 2011-versie Why Tell Me Why

Het ene moment staat een klassieker stoffig te worden (op het hergebruik ervan in de roze kroegjes na), het andere moment zijn er opeens twee nieuwe versies van diezelfde klassieker. Anita Meyer wendt het jaar 2011 aan om Why Tell Me Why weer onder de aandacht te brengen. Ze gaf al haar goedkeuring aan dj Guilliano om Why Tell Me Why te remixen, zelf brengt ze het nummer ook uit in duetvorm met Lange Frans.

De twee liepen elkaar tegen het lijf bij De Beste Zangers van Nederland. Daar kreeg Lange Frans de eer om Why Tell Me Why te vertolken. Anita was zo enthousiast over de rapversie, dat de twee nadien de studio zijn ingedoken. Het resultaat mag er zijn: alle goede elementen van het origineel zijn bewaard gebleven, de muffe onderdelen zijn vervangen door snellere beats, raps en betere koortjes.

Ja, hier kan ik heel erg enthousiast van worden. Why Tell Me Why gaat op zijn dertigste verjaardag eindelijk een tweede leven krijgen.

Bekijk de geïmproviseerde video (of hier indien niet afspeelbaar):

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Anita Meyer en Lange Frans met 2011-versie Why Tell Me Why

  1. Pingback: Anita Meyer over revival Why Tell Me Why in Madiwodo | Nlpop

  2. Pingback: Lange Frans centraal in De Beste Zangers van Nederland | Nlpop

  3. Pingback: Anita Meyer wint De Beste Zangers van Nederland 2011 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>