Racoon nieuwtjes: meest gedraaide radioplaat, platina cd en dvd-release

RacoonWij schreven het al in december, op grond van de eindejaarslijst, maar in Zeeland zijn ze er nu ook achter: Another Day van Racoon heeft de platina-status behaald. Er zijn meer dan 80.000 exemplaren van verkocht sinds de release begin vorig jaar. En dat is niet het enige heugelijke nieuws van Racoon. Eind maart brengt de band zijn eerste dvd uit genaamd Another Night.
Op Another Night is een concertregistratie te zien van Racoon in Paradiso afgelopen december. Ook bevat de dvd vele extra’s, waaronder alle videoclips, zoals Eric’s Bar en Feel Like Flying. Onduidelijk is of de remix van Armin van Buren er op staat, waar de laatste tijd veel vraag naar is.

En zo zou 2006 wel eens wederom het jaar van Racoon kunnen worden. Want 2005 was dat toch ook wel. De band bracht bij een nieuw label een nieuwe plaat uit en beleefde daar niet alleen een comeback mee, maar ook de grote doorbraak. Het liedje Love You More stond bijna 40 weken in de hitlijst en is het meest gedraaide liedje op de radio vorig jaar. Dit jaar staat Racoon op Pinkpop.

Zie ook:
- Jaaroverzicht albums: Katie Melua in eindsprint Anouk voorbij
- Album Racoon grijpt net naast eerste plaats
- Armin van Buuren neemt Racoon op sleeptouw
- Eerste namen Pinkpop bemoedigend

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>