Racoons Love You More krijgt wereldwijde release in augustus

Bart van RacoonHet zat al een tijdje in de pijpleiding, maar vandaag is dan toch bekend geworden dat Love You More een wereldwijde release krijgt. In augustus wordt het nummer in de bewerking van Armin van Buuren over heel de wereld uitgebracht als single. Niet veel later volgt een hitoverzicht van de dj, die dit jaar tien jaar in het vak zit. Armin denkt dat het nummer kan uitgroeien tot een wereldhit.
De dj was al lange tijd gecharmeerd van het nummer, en liet zijn Arminmanager uitzoeken of de band bereid was om met hem samen te werken. "Ik had het niet verwacht, meestal botst dance en rock, maar twee dagen na het telefoontje had ik de tapes van een wereldhit hier liggen", zegt Armin tegen online videomagazine Faceculture. "Helemaal te gek, het zijn superaardige gasten!"

Volgens Van Buuren is het voor Nederlandse bands moeilijk om op de buitenlandse radio te komen, terwijl hij een ingang vormt doordat hij al voet aan de grond heeft in het buitenland. "Tja, het is natuurlijk moeilijk voor te stellen dat een band als Racoon niet op de Racoonbuitenlandse radio komt, wij kennen ze hier allemaal. Maar toch is het zo."

Zanger Bart was al te zien tijdens het Ahoy-optreden van Armin van Buuren. Enkele weken later liet de dj het nummer horen in een liveshow van Idols. Sindsdien vragen talloze fans naar het nummer, maar zij moeten dus nog even geduld hebben. In augustus weten we of Racoon’s Love You More ook potentie heeft in het buitenland.

Zie ook:
- Samenwerking Racoon en Armin op single laat nog op zich wachten
- Racoon wil internationaal. Al moeten ze Love You More een triljoen keer zingen
- Armin van Buuren neemt Racoon op sleeptouw

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Racoons Love You More krijgt wereldwijde release in augustus

  1. don

    topppieeeee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>