LPG’s Nokia-rollercoaster begonnen

NokiaWeet u het nog? De Finse mobieltjesmaker Nokia had het Groningse bandje LPG gestrikt voor een nieuwe commercial, zo kwam in januari naar buiten. Inmiddels zijn er drie maanden verstreken en het spotje is hier nog niet op de buis geweest. Kan nooit langer meer duren, want in de Alpen-landen kunnen ze al genieten van Belly Rollercoaster, het nummer dat de band uit Hoogezand-Sappemeer heeft uitgeleend aan Nokia. LPG heeft geluk gehad, want gedurende de hele spot is het vlinders-in-je-buik-gevoel-liedje te horen. Je kijkt ‘m hier in Quick Time, zo ontdekte de website Gronical.

Zie ook:
- De Belly Rollercoaster van Nokia
- De telefoonrekening van LPG

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “LPG’s Nokia-rollercoaster begonnen

  1. Bas

    Na al kennis genomen te hebben van de bewuste Nokia-commercial op de Oostenrijkse televisie, nu ook in Nederland op tv en radio. Notabene in een van de beste bekeken blokken, tijdens de Champions League finale. Op mijn werk wordt geluisterd naar Q-music waar ik zojuist de radio-commercial hoorde. Zo toch nog wat leuke deuntjes tussen al die rampmuziek door.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>