Johan probeert het weer in Amerika

JohanHet gaat goed met Johan. Het nieuwe album THX JHN werd al meer dan 15.000 keer verkocht en de clubtournee is nagenoeg uitverkocht. Tijd om dus buiten de landsgrenzen te kijken. Uiteraard volgt Duitsland, maar de band rondom Jacco de Greeuw gaat het ook weer in Amerika proberen. Weer ja, want na de release van het titelloze debuut toerde de band er ook al. De plaat werd er zelfs via een licensie-deal uitgebracht. Maar de doorbraak bleef uit.
"Na Nederland gaan we naar Duitsland, zelfs naar de Verenigde Staten", zegt De Greeuw in gesprek met LiveXS. "Daar zal het vast wel mislukken, maar we gaan het gewoon weer proberen", zegt hij nuchter.

In gesprek met online popmagazine FileUnder liet de band onlangs al weten dat Amerika een grote droom blijft. "Een mooier avontuur is er niet. Als je daar wordt opgepikt door een
klein labeltje en je mag daar een tour doen voor twee weken en in elk
shithole spelen. We hebben eerder een toertje gedaan aan de oostkust.
Dat vind ik, als ik er aan terug denk, nog steeds een van de mooiste
dingen die ik heb meegemaakt."

De muziek van THX JHN is er tijdloos genoeg voor. En ook goed genoeg. Maar het zal moeilijk worden om op te vallen tussen al die andere bands daar. Succes.

Zie ook:
- THX JHN nu al beter verkocht dan Pergola
- Johan en Spinvis blinken uit op partijtje Excelsior
- Johan gaat voor goud

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>