Anouk gaat klassiek in videoclip Modern World

De nieuwe video van Anouk gaat maandag in première. Opnieuw werkte ze hiervoor samen met een topregisseur: Melina Matsoukas. Het resultaat belooft mooi te worden, getuige enkele foto's die zijn uitgelekt. Anouk heeft zichzelf een klassieke stijl aangemeten.

De opnames voor Modern World vonden in Los Angeles plaats. Net als bij Good God heeft Anouk zich in veel verschillende outfits gehesen. Van Modern World verschijnen drie verschillende versies.

Anouk zegt graag mooie videoclips te willen hebben, filmpjes waarmee ze zonodig ook in het buitenland kan komen aanzetten. Good God werd geregisseerd door Jonas Akerlund, de man die nu 4 Minutes van Madonna heeft gemaakt.

Zie ook:
- Anouk strikt weer top-regisseur voor videoclip
- Anouk maakt van Modern World een hit met 3 versies

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Anouk gaat klassiek in videoclip Modern World

  1. Karel

    Herman, er is niet gelekt…. op de fanclub site en de Anouk site staan de foto’s die jullie daar vanaf gehaald hebben op 1 na want die zat bij het persbericht dat gisteren uitgegaan is.
    Je moet het verhaaltje niet spannender maken dan het is.

      /   Reply  / 
  2. Johan

    Bovendien heeft Jonas Akerlund niet de nieuwe video van Madonna gemaakt, maar frans duo Jonas & François.

      /   Reply  / 
  3. Joch

    Waarom wordt er zoveel geld gestoken in de clips van Anouk als ze toch nooit ECHT succesvol is in het buitenland? (of zelfs in Nederland, relatief gezien zijn haar albumverkopen niet om over naar huis te schrijven)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>