Anouk brengt Who’s Your Momma naar Noorwegen

Nu Anouk plotseling hernieuwd in de belangstelling staat in Noorwegen, gaat de zangeres er vol tegenaan in het Scandinavische land. Afgelopen week kwam Lost vanuit het niets op 9 binnen in de Noorse singles-charts, nadat in de finale van Norway's Got Talent het nummer werd vertolkt door winnaar Erlend. Op zeer korte termijn wordt het album Who's Your Momma nu ook in Noorwegen uitgebracht, met als bonustrack Lost.

In Noorwegen is flinke belangstelling ontstaan voor Anouk. "Ik heb al wat journalisten aan de telefoon gehad. Ze willen ook dat ik een duet met die winnaar kom zingen in een tv-show, daar heb ik alleen niet zo veel zin in. Maar als ik Good God er achteraan mag knallen, dan ga ik wel", aldus Anouk in gesprek met Radio 538.

Het is nog niet zeker of Anouk voor promotionele activiteiten afreist naar Noorwegen. "Maar als ik ga, plakken we er wel een showcase aan vast. Je wilt daar wel ff lekker spelen."

In Nederland is ondertussen Modern World bezig om een grote hit te worden. Afgelopen weekend kwam het derde deel van het drieluik uit en in de midweeks eerder deze week voerde Anouk de hitlijst aan. Het verschil met de rest is klein, waardoor het lang niet zeker is dat Modern World morgen doorstijgt naar de eerste plaats. Het zou de eerste nummer 1-hit voor Anouk in Nederland zijn.

Zie ook:
- Anouk scoort top 10-hit in Noorwegen dankzij Norway's Got Talent
- Anouk maakt van Modern World een hit met 3 versies
- Anouk op 538 K'dag 2008 Museumplein (foto's)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anouk brengt Who’s Your Momma naar Noorwegen

  1. Charles

    Goedenmorgen!

    Even een kleine correctie op het bericht rondom Anouk. In Noorwegen komt nu “Who’s Your Momma” uit met “Lost” als bonustrack; dus geen re-release van Hotel New York.
    Vriendelijke groet. Charles/EMI Music.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>