Uitzinnige reacties op Kyteman op Pinkpop

“Kyteman en zijn orkest heersen op Pinkpop. Vergeet Bruce, maar wie moet dit nu gaan toppen”, twittert muziekjournalist Guido Verburg. Hij is niet de enige die lyrisch is over het optreden van Kyteman, die vanmiddag op Pinkpop speelt. De tent waar hij optreedt, is te klein om het massaal toegestroomde publiek op te vangen. Daardoor is het er ook bloedheet, want de zon schijnt vol op het dak van de tent. “Kyteman dirigeert niet alleen zijn orkest, maar ook het publiek. Dak eraf in de Tent-stage”, aldus RolfBosboom. “Tent ontploft! Waanzin!”, geeft Jim Kreeftenberg door.

Ook mensen die Kyteman niet eerder hoorden, zijn enthousiast. “Had nog nooit van Kyteman gehoord, maar optreden is bizar goed”, tikt Raoul van den Berg.

Kyteman brak pas kortgeleden door met het album The Hermit Sessions. Sindsdien is zijn ster snel rijzende, mede dankzij enkele optredens in De Wereld Draait Door. Zijn roem is inmiddels ook al de grens overgestoken, Shirley Bassey benaderde Kyteman voor een nummer.

3VOOR12 heeft een uniek experiment met Kyteman tijdens Pinkpop. Publiek wordt uitgenodigd het optreden te filmen en dat beeldmateriaal te uploaden. 3VOOR12 maakt daar uiteindelijk een concertregistratie van.

Op de Pinkpop-website van 3VOOR12 druppelen straks de eerste foto’s, video en recensie van Kyteman binnen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Uitzinnige reacties op Kyteman op Pinkpop

  1. Pingback: Kyteman na zegetocht Pinkpop ook op Lowlands | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>