Kyteman schrijft liedjes voor Shirley Bassey

In Nederland wordt Kyteman al op handen gedragen door critici en muziekliefhebbers. Colin Benders heeft zijn album pas een paar maanden uit maar zijn ster rijst snel. Zo snel, dat Shirley Bassey wil samenwerken met de Nederlander. Ze heeft hem gevraagd een nummer te schrijven voor haar. Hoe de levende legende Shirley Bassey bij Kyteman uit is gekomen? “Dat weet ik zelf ook nog steeds niet”, aldus Colin gisteren in De Wereld Draait Door.

Benders is benaderd door de manager van Shirley met het verzoek. Daar heeft hij gehoor aan gegeven. De compositie die nog niet echt een naam heeft (werktitel: For the Love of it all) is wel aan Bassey toegezonden. “Maar ik denk niet dat ze er iets mee gaat doen, want ze heeft nog niks laten horen.”

Spijtig voor Kyteman, schrale troost dat het op alle andere fronten wel goed gaat. Kyteman speelt dit Pinksterweekend op Pinkpop en binnenkort verschijnt de nieuwe single No More Singing the Blues.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kyteman schrijft liedjes voor Shirley Bassey

  1. Pingback: Uitzinnige reacties op Kyteman op Pinkpop | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>