Debuut Christiaan Hof komt er al snel aan

Let op, de hit van dit najaar (ok, naast die briljante nieuwe Anouk-single) komt er aan! Op 18 september verschijnt Alleen is maar Alleen van Christiaan Hof. NLpop schreef vorige maand al over het liedje, dat Christiaan toen ten gehore bracht bij At5. Het is geniaal in zijn eenvoud, grijpt je meteen en overladen door emoties. En ook nog eens heel mooi gezongen. Christiaan Hof gaat een heel grote worden!

Hij heeft overigens al heel wat kilometers gemaakt op het podium als backing vocal van Alain Clark. Die brak twee jaar terug door en heeft sindsdien in elke uithoek van het land opgetreden. Maar Christiaan wilde ook graag zijn eigen Nederlandstalige werk ontplooien, dus deed hij dat.

Platenmaatschappij EMI heeft dat in een vroeg stadium weten op te pikken en een deal gesloten met Christiaan Hof. Door alle positieve reacties op Alleen is maar Alleen, wordt de single nu iets vroeger dan gepland uitgebracht en wel op 18 september. Een volwaardig album volgt op 9 oktober getiteld Ze Vangt Me.

Christiaan Hof (zijn Twitter) was vorige week al in de studio bij Michiel Veenstra en afgelopen vrijdag bij Edwin Evers. Het gaat heel snel met hem nu, wat een talent! Wat een mooi liedje! Ik kan hier echt de tranen van in mijn ogen krijgen.

Bekijk een uitvoering bij Michiel Veenstra:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>