Hit of shit: Kensington – When It All Falls Down (video)

Na de ijzersterke eerste single Youth heeft Kensington een tweede videoclip opgenomen. En opnieuw kan ik mijn petje afnemen voor de jonge band, want opnieuw hebben we te maken met een bescheiden meesterwerkje. Al zeg ik het zelf.

Waar Youth nog vooral aftikken en gaan was – een beetje in de stijl van Joy Division en The Strokes – steekt When It All Falls Down veel gelaagder in elkaar.

Een spannende opbouw en een climax die betrekkelijk lang op zich laat wachten. Maar dan ook in alle hevigheid losbarst en al die eerdere puzzelstukjes op hun plaats doet vallen.

Verder ook complimenten voor de videoclip. Strakke styling, mooi gebruik van licht en goed camerawerk. Dan blijkt dat er helemaal niet veel middelen nodig zijn om spannende beelden van een spelend bandje te schieten. Hooguit wat creativiteit. En in dit geval verrijkt met wat materiaal over een verhaaltje in een auto.

When It All Falls Down is net als single Youth terug te vinden op het album Borders. En ongetwijfeld ook live te horen bij optredens. Houd deze jongens van Kensington in de gaten!

Kensington - When It All Falls Down

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Kensington – When It All Falls Down (video)

  1. kisssmandy

    hit hit hit hit hit hit hit hit hit
    seriously, zo’n chill en vet nummer
    dat het dodelijk is als je shit druk

      /   Reply  / 
  2. M@rion

    Absoluut HIT; krijg na de 100ste keer nog kippenvel!!!
    Dit mag Nederland niet onthouden worden, dus veel draaien
    en niet alleen op 3FM
    M@

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>