Anton Corbijn voert hitlijst aan

ColdplayHet is alweer een tijdje geleden dat Anton Corbijn de eerste plaats in de hitlijst bezette, maar deze week is het weer zover. Niet met zijn eigen zangkunsten, maar wel met zijn eigen videokunsten. De fotograaf/kunstenaar heeft namelijk de videoclip gemaakt van Talk, de nummer 1-hit van Coldplay. Een uitermate geestige video met een robot en de heren van Coldplay zelf. Hoe de samenwerking tot stand is gekomen, is niet bekend, maar ongetwijfeld zal het werk van Corbijn voor U2 een rol hebben gespeeld. Corbijn werkt namelijk al jarenlang samen met de Ierse supersterren, zo verzorgde hij het artwork voor de albumhit All That You Can’t Leave Behind.
De samenwerking met Anton Corbijn is het tweede Nederlandse tintje dat Talk krijgt. Eerder werd namelijk al bekend dat Tom Holkenborg aka Junkie XL een remix maakt van het nummer. Junkie XL remixte al eerder voor wijlen Elvis Presley en Britney Spears.

Zie ook:
- Wat doet Junkie XL met Coldplay?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Anton Corbijn voert hitlijst aan

  1. de gemaskerde muchacho

    Ze hadden hem al drie keer eerder gevraagd, maar hij heeft het telkens afgewimpeld omdat hij volgens eigen zeggen “niet zoveel heeft” met de muziek van Coldplay.

    Nu heeft hij dus wel ja gezegd, ook al kreeg ik niet de indruk dat hij Talk nou echt zoveel beter vindt dan de rest van hun materiaal. :p

    Misschien hebben ze deze keer meer geld geboden? Of hij wilde gewoon van het gezeur af zijn. Hoedanook is het wel een erg leuke video geworden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>