Podiumbeest Ellen ten Damme gaat presenteren

Ellen ten DammeDe veelzijdige carrière van Ellen ten Damme snijdt een nieuw hoofdstuk aan. De zangeres annex actrice annex podiumbeest gaat namelijk presenteren. Ten Damme is aangetrokken om De Vrienden Van Amstel aan elkaar te praten, al neemt RTL-babe Daphne Bunskoek ook één editie voor haar rekening. Het programma werd altijd gepresenteerd door Manuela Kemp, maar de biersponsor wil aansluiting vinden bij een jongere doelgroep.
Met Ellen ten Damme heeft Amstel geen verkeerde keuze gemaakt. Weliswaar is zij nog geen bewezen presentatietalent, de zangeres heeft wel bewezen van meerdere markten thuis te zijn op muziekgebied. Naast haar eigen repertoire stond ze dit jaar op het podium met een Blondie-act en de show Unbeschreiblich Weiblich, waarin ze het Duitse repertoire van de vorige eeuw er doorheen jaagt. Ook zong ze nummers van The Pretenders in een aantal shows.

Ten Damme bewees zich als podiumbeest tijdens De Parade, met haast circus-achtige shows. Ook daar volop ruimte voor coverwerk van uiteenlopende artiesten: van Nick Cave tot Britney Spears. Kortom: ze kan zich moeiteloos elk repertoire aanmeten, en dat is wel een voorwaarde voor een gevarieerd muzikale show als De Vrienden Van Amstel.

Zie ook Zappen.blog.nl:
- Nog een presentator voor de Vrienden van Amstel: Ellen ten Damme

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>