Bløf rockt in de Himalaya

BløfTienduizenden Nederlanders hebben inmiddels het album Umoja gekocht van Bløf. En in veel gevallen was deze cd uitgerust met een dvd, waarop een reisverslag van de Zeeuwse band is vastgelegd. Velen hebben de special van omroep Llink dan ook al gezien, maar een nog groter gedeelte van Nederland niet. Dus vanavond op Llink: Bløf in Bhutan, Rocking the Himalayan Kingdom.

In deze documentaire volgt Dorji Wanchuk de band tijdens hun bezoek aan het koninkrijk Bhutan. Er is aandacht voor de versmelting van de klanken van Bløf en volkszanger Jigme Drukpa.

Bløf in Bhutan, 23.00 uur, Llink (Nederland 3)

Zie ook:
- Het grote Bløf-succes verhaal 2006 II
- Het grote Bløf-succes verhaal 2006

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bløf rockt in de Himalaya

  1. Ted Peters

    Ik vond Londen en aan de kust geweldig. Nu word ik blof zat. Steeds weer hetzelfde liedje in een nog niet eens echt ander jasje. En dan die gezochte teksten. Pascal met zijn altijd op dezelfde manier opgenomen vocal. Zo saai. We worden er nu ook echt mee doodgegoid. Radio, TV en noem maar op. Mijn advies aan Blof. Luister eens naar (bijvoorbeeld) sgt pepper en breng eens wat variatie aan. Huur een swingend zwart koortje in. Laat eens een blazerssectie zijn saus er over heen gieten. Laat een ander bandlid de leadvocal eens doen. Maak niet zo verschrikkelijk veel reclame voor je cdtje. Vind ik hoor. Het nederlandse publiek denkt hier anders over gezien het succes (van harte gegund)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>