Anouk: ‘Ik heb een heel gewoon leven. Ik werk alleen iets meer ‘s avonds’

AnoukEergisteren haalde rockdiva Anouk twee prijzen op in België: die van beste zangeres internationaal en beste single internationaal bij een evenement van het magazine Humo. Datzelfde blad herkauwt nu nog even met Anouk dat succesvolle jaar 2005, waarin Anouk met Hotel New York volgens eigen zeggen de fundering legde voor de komende vijf tot tien jaar. Al had ze zelf niet verwacht dat de plaat het zo goed zou doen als dat deze gedaan heeft. De teller gaat richting 300.000 verkochte exemplaren.
Toch probeert Anouk er zo normaal mogelijk onder te blijven. Misschien dat ze daarom ook wel verhuisde naar Amerika. In Humo zegt ze: "Ik wil niet dat mijn kinderen me op televisie zien. Kinderen willen een moeder, geen ster. Als ik ze naar school bracht bijvoorbeeld, nou dat was een tochtje van amper drie minuten. Maar gegarandeerd dat ik drie handtekeningen moest uitdelen. Daar had ik echt geen zin meer in. We houden wel nog een huis aan in Nederland. Als ik hier moet zijn voor m’n werk – een nieuwe plaat schrijven, een clip maken, interviews – dan hebben we een plek."

Even later zegt ze: "Weet je wat het is? Ik heb een heel gewoon leven, met een paar kleine verschillen: ik werk wat meer ‘s avonds dan andere moeders, en ik ben één van de weinige mensen die kan zeggen dat ze houden van hun werk. Jongens, ik vind dit echt allemaal heel erg leuk."

Het hele interview kun je hier lezen, met dank aan Anoukmusic.

Zie ook:
- Het wordt bijna eentonig: weer prijs voor Anouk
- Anouk gebruikte burnout in 2000 om van de drugs af te komen
- Anouk houdt het klein met optreden in Melkweg

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>